بازی با سلامت کودکان در پارک‌های بازی

مدیرکل استاندارد سمنان: سرسره را نمی‌توان پلمب کرد!

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان سمنان با اشاره به غیراستاندارد بودن اکثر سرسره‌ها و تاب‌های موجود در پارک‌های عمومی گفت: متاسفانه برخلاف شهربازی‌های غیراستاندارد که امکان پلمب آنها وجود دارد، راهی جز اخطارهای متوالی به شهرداری‌ها در این بخش پیش روی سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، عباس رستمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سرسره‌ها و تاب‌های کار گذاشته شده در پارک‌های عمومی و فضاهای بازی کودکان فاقد استانداردهای لازم هستند.

وی از اخطار به شهرداری‌های استان در همین راستا خبر داد و تصریح کرد: انتظار می‌رود که شهرداران و مدیران شهری این فضاهای بازی کودکان را با توجه به اهمیت و حساسیت آنها استانداردسازی کنند.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان سمنان با بیان اینکه در مقطعی اکثر قریب به اتفاق شهربازی‌های سطح استان و از جمله وسائل برقی آنها توسط استاندارد پلمب شدند گفت: خوشبختانه همین برخوردهای قانونی سبب شد که بسیاری از آنها شهربازی‌ها را استانداردسازی کنند.

رستمی با بیان اینکه سرسره را نمی‌توان پلمب کرد، خاطرنشان کرد: باتوجه به وجود وسائل بازی در فضاهای عمومی و استفاده بسیاری از کودکان از آنها شهرداری‌ها باید هر چه زودتر در این راستا اقدامات عملی انجام دهند تا خدای ناکرده شاهد اتفاق یا حادثه‌ای نباشیم.

وی ادامه داد: تاکنون شهربازی‌های زیادی در سطح استان و از جمله چندین شهربازی‌ در سمنان و شاهرود پس از رفع نواقص و استانداردسازی وسائل بازی، بازگشایی شدند.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان سمنان همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص پارک آبی سمنان گفت: اکثر وسائل بازی این پارک استاندارد هستند.

وی اضافه کرد: اداره کل استاندارد از هشت فضای بازی این پارک آبی به شش فضا تاییدیه استاندارد داده است. ضمن اینکه مجوز استخر و کیفیت و سلامت‌سنجی آب استخر ، سرسره‌های آبی و رودخانه آرام آن و...با دانشگاه علوم پزشکی استان است که بر این مهم نیز نظارت دارد.

این مقام مسئول با بیان اینکه این مجوزها و تاییدیه‌های استاندارد برای یک‌سال اعتبار دارند تصریح کرد: هر ساله این فضاها و امکانات تفریحی مورد ارزیابی مجدد قرار گرفته و تاییدیه دوباره می‌گیرند و یا اگر استاندارد خود را از دست داده باشند تا رفع نقص احتمالی، پلمپ می‌شوند.

وقتی مایع حیات، فاقد استاندارد اجباری است

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص وضعیت کیفیت آب آشامیدنی در شهرهای مختلف این استان گفت: آب به جز در مواردی مانند آب‌های معدنی فاقد استاندارد اجباری است و اداره کل استاندارد تنها به مواردی ورود پیدا می‌کند که مشمول استاندارد اجباری هستند.

رستمی با اشاره به اهمیت سلامت آب مصرفی شهروندان، خاطرنشان کرد: توجه به این مهم همواره از حساسیت و اهمیتی زیادی برخوردار است و از این رو استاندارد استان نیز به آن نگاه ویژه‌ای دارد.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان سمنان ادامه داد: تنها گروه‌های مختلف مواد غذایی، مصالح ساختمانی و بخشی از لوازم خانگی مشمول استاندارد اجباری هستند.

تضمین سلامت آب شرب در شهرستان‌های هشت‌گانه سمنان

وی از انجام یک کار تحقیقی در اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان سمنان در خصوص کیفیت آب شرب این استان در گذشته خبر داد و گفت: براساس نتایج آن آب شرب تمامی شهرستان‌های استان سمنان از کیفیت لازم برخوردارند.

رستمی با اشاره به امکان رصد کردن محصولات تولیدی داخل و کیفیت سنجی آنها تصریح کرد: عموم مردم می‌توانند از طریق کد رهگیری که بر روی جلد محصولات نیز درج شده از محل تولید و کیفیت کالاهایی که داری نشان استاندارد هستند مطمئن شوند.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان سمنان، از نظارت استاندارد به عنوان یک مولفه مهم در ارتقاء کیفیت تولیدات نام برد و اظهار کرد: سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی مطابق با قوانین نظارت دقیقی بر عرصه کالاها دارد و مردم با اطمینان به نشان استاندارد می‌توانند از تولیدات ممهور به این نشان استفاده کنند.

درج برند"حلال" بر روی تولیدات غذایی سمنان تاپایان امسال

رستمی اجرایی شدن یک طرح برای درج برند"حلال" بر روی تولیدات غذایی این استان تا پایان امسال خبر داد و افزود: در این طرح که با همکاری جهادکشاورزی استان اجرایی می‌شود واحدهای تولیدی محصولات غذایی استان پس از انجام آزمایش‌های لازم و دریافت مجوز درج این نشان، می‌توانند از برند حلال بر روی بسته‌بندی‌های خود استفاده کنند.


انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۵ مهر ۱۳۹۵ / ۱۶:۱۲
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 95072514654
  • خبرنگار :