به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت آبفا اصفهان، هاشم امینی در جلسه کمیته بحران آب با حضور مدیران طرح آبرسانی اصفهان بزرگ، اظهار کرد: پیش بینیها بیانگر این است که بارشهای پاییزی با تأخیر صورت میگیرد. بر این اساس با عدم جاری بودن زاینده رود که کاهش چشمگیر آبدهی چاههای آب شرب را در اصفهان به دنبال دارد و همچنین کاهش تخصیص آب شرب، باید مدیران طرح آبرسانی اصفهان بزرگ آب را میلیمتری مدیریت کنند تا آب شرب مشترکین در فصول گرم و سرد سال به طور پایدار تأمین شود.
وی با اشاره به برخی از راههای مدیریت بهینه منابع آب تصریح کرد: مدیران طرح آبرسانی اصفهان بزرگ باید اعمال راهکارهایی همچون مدیریت فشار، احداث حوضچههای فشارشکن، مرئی سازی والوها همچنین با بهره مندی از سیستم تله متری و تله کنترل و هوشمندسازی شبکه توزیع در صدد کنترل منابع آب و توزیع عادلانه آن در میان 93 شهر استان باشند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان به اهمیت بهره مندی از سیستم تله متری اشاره کرد و گفت: باید با توسعه سیستم تله متری در سطح استان منابع آبی به خوبی مدیریت شود و نیز با استفاده تکنولوژی خطوط انتقال و شبکههای توزیع آب که دارای نشتی هستند به خوبی شناسایی و در کوتاهترین زمان ممکن از هدررفت آب جلوگیری به عمل آید و این منابع به چرخه تولید و توزیع آب برگردند.
امینی کشف انشعابات غیرمجاز را در شرایط کنونی که هر قطره آب از ارزش بسیار زیادی برخوردار است، مهم دانست و تصریح کرد: در شرایط کنونی که کمبود منابع آبی از یک طرف و تقاضای روزافزون مشترکین به منظور دستیابی پایدار به آب شرب از سوی دیگر وجود دارد برخورد با متخلفانی که غیر قانونی از منابع آبی استفاده میکنند ضروری است، بنابراین تلاش مضاعف جهت کشف انشعابات غیرمجاز باید در دستور کار قرار گیرد. همچنین محافظت از منابع آبی جهت رعایت مباحث پدافند غیرعامل یکی از اولویتهای شرکت آبفا استان اصفهان است.
وی توسعه سامانه نجما را نیز ضروری دانست و افزود: باید تدابیری لحاظ شود تا سامانه نجما در سطح شهر و استان توسعه یابد و از طریق سیستم GIS در کمترین زمان ممکن حوادث مهار شوند چراکه مدت زمان مهار حوادث در کاهش هدررفت آب تأثیر بسزایی دارد.
انتهای پیام