معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان: نمک از سفره غذایی حذف شود

‌معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: نمک از سفره غذایی حذف شود.

‌به گزارش ایسنا‌، دکتر رضا سپهوند در صبحانه کاری با حضور اصحاب رسانه که به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا انجام شد، اظهار کرد: امروز جامعه ما جامعه‌ای است که به طور متوسط بیش از ۵۰ درصد اضافه وزن دارند و این مهم از چند رفتار نشأت می‌گیرد.

وی اضافه دریافت کالری در روز، عادات غذایی بد، عدم تحرک و استفاده از غذاهای فست فوتی را از جمله عوامل چاقی اعلام کرد.

سپهوند اضافه کرد: استفاده بیش از حد از فست‌فودها از دلایل چاقی در جامعه است، چون دارای ترکیب زیادی از چربی‌هاست و سلامت آن نیز مورد تایید نیست.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت:در برخی خانواده‌ها بویژه خانواده‌های مرفع مصرف حبوبات اندک است.

سپهوند اضافه کرد: وضعیت زندگی در جامعه به‌گونه‌ای شده که افراد خیلی فرصت تحرک ندارند و این موضوع باعث بروز بیماری‌های غیر واگیر نظیر بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت و انواع سرطان‌هاست.

وی یادآورشد: میزان مصرف نمک در ایران ۲.۵ برابر مصرف جهان است و باید به یک اندازه قابل قبولی برسیم و باید ذائقه تغییرکند و نمک از سرسفره‌ها حذف شود.


انتهاي پیام

  • شنبه/ ۲۴ مهر ۱۳۹۵ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 95072413515
  • خبرنگار :

برچسب‌ها