اکبر رضایی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهارکرد: هنر تعزیه خوانی در روستای تاریخی کندوله دارای پیشنه و قدمت بسیار زیادی است که در نظر داریم هنر این روستا را به عنوان یکی از آثار معنوی استان به ثبت ملی برسانیم.
وی ادامه داد: برای انجام این مهم پرونده کاملی از جزییات و تاریخچه برگزاری هنر تعزیهخوانی در روستای هدف گردشگری کندوله آماده کرده و به شورای ثبت آثار ملی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور ارسال کردهایم.
معاون میراثفرهنگی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: این پرونده از سوی معاونت میراث فرهنگی استان برای سازمان میراث فرهنگی کشور ارسال شده و ما همچنان منتظر ثبت ملی شدن آن هستیم.
رضایی تصریح کرد: چنانچه این پرونده ثبت ملی شود، نامه آن طی ابلاغیهای از سوی رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به استاندار کرمانشاه ابلاغ خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: به غیر از پرونده تعزیه خوانی کندوله، پرونده چند اثر معنوی دیگر مربوط به استان کرمانشاه را آماده و برای ثبت ملی شدن به تهران ارسال کردهایم.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: هرساله در ایام دهه اول محرم هنر تعزیه خوانی در روستای هدف گردشگری کندوله برگزار می شود و این هنر و آیین سنتی گردشگران بسیاری را نیز به سمت خود میکشاند.
انتهای پیام