باهنر:

نیامدن احمدی نژاد به نفع مملکت است/در انتخابات پیش‌رو قطعا از روحانی حمایت نمی‌کنیم

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: که نیامدن احمدی نژاد به نفع مملکت است.

به گزارش  ایسنا، محمدرضا باهنر در نشست خبری صبح امروز (چهارشنبه) با خبرنگاران درباره منع احمدی نژاد از حضور در انتخابات ریاست جمهوری آینده و تاثیر آن روی جناح های سیاسی کشور اظهار کرد: نیامدن آقای احمدی نژاد به نفع مملکت است و هر کس در کشور زندگی می کند از این اتفاق سود خواهد برد. شاید بخاطر همین مصلحت بود که مقام معظم رهبری به او توصیه کردند در انتخابات شرکت نکند، البته این مساله امر و نهی نبود بلکه نظری مشورتی و مصلحت اندیشی بود که بعد از علنی شدن این خبر آقای احمدی نژاد هم نامه ای نوشت و اعلام کرد قصد ورود به انتخابات را ندارد.

وی ادامه داد: نیامدن احمدی نژاد در صحنه انتخابات تاثیر مختلفی دارد او در جریان اصولگرا مخالفین و موافقین جدی داشت و روشن بود که اگر در صحنه باشد اختلافات درون اصولگرایان زیاد می شود و دست کم نمی توان این اختلافات را از بین برد. از طرفی هم احمدی نژاد می تواند آرای روحانی را با شعارها و برنامه های گذشته و شعارهای جدید خود از بین ببرد.

باهنر با بیان اینکه فعالان سیاسی باید برنامه های خود را منهای احمدی نژاد تنظیم کنند افزود: یک وضعیت این است که احمدی نژاد کلا سکوت کند یا اینکه گرایش ها را به سمتی ببرد و از کسی حمایت کند. البته اگر از کسی هم حمایت کند نمی تواند همه آرای خود را به فرد دیگری منتقل کند. فکر می کنم نیامدن احمدی نژاد روی هر دو جناح تاثیر می گذارد اما نمی توان گفت کدام جناح در این مساله برد کرده و کدام جناح باخته است.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین همچنین درباره احتمال حمایت از اصولگرایان از روحانی بیان کرد: ما با کسی سلبی برخورد نمی کنیم و آقای روحانی را هم بررسی می کنیم. قرار نیست در انتخابات جنگی در بگیرد. ما در مقابل کسی کاندیدا نمی گذاریم اما قاعدتا در مقابل کاندیدای اصلاح طلبان حتما کاندیدا معرفی می کنیم.

وی اضافه کرد: تکلیف اصلاح طلبان مشخص است و آنها از روحانی عبور نمی کنند، اما انتخابات قرار نیست یک جنگ باشد بلکه یک رقابت باطراوت، شاداب و سالم خواهد بود و نه یک مقابله منفی. این که تصور کنیم در انتخابات تنها یک کاندیدا باشد که همه جناح ها روی آن توافق کنند درست نیست.

باهنر با اشاره به اینکه در جناح اصولگرایان رایزنی برای انتخاب کاندیدا شروع شده یادآور شد: دامنه بررسی هایمان وسیع است اما هنوز به یک کاندیدای معین نرسیده ایم. متاسفانه انتخابات ما معمولا در یک فضای هیجانی شکل و در دو ماه آخر اوج می گیرد. پس هنوز زود است که به نقطه ثبات برسیم.

وی افزود: ما شوخی و جدی گفته‌ایم که 30 نفر یا 10 نفر را بررسی می‌کنیم، البته این تحلیل شخصی من است که حضور بعضی از کاندیداها پیش از این آمده‌اند دیگر مطلوب نیست و باید احساس تکلیف شرعی کنند که نیایند هرچند بعضی از آنها را هم در بررسی های خود گنجانده ایم اما به هر حال الان سلبی و ایجابی روی هیچ فردی متمرکز نیستیم.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به این سوال آیا که این صحبت برای هموار کردن راه خودش برای کاندیداتوری در انتخابات است تاکید کرد: من قبل از هموار کردن راه برای خودم چند سنگ بزرگ در راهم انداخته ام و اعلام کرده ام که حتما کاندیدا نخواهم بود. البته فعال هستم و از یک کاندیدای مقبول و کارآمد حمایت می کنم . این که گفتم آنها که قبلا آمدند مصلحت نیست، دوباره بیایند یک بیان عام نیست. همانطور که بعضی از آنها را هم بررسی می کنیم.

وی همچنین درباره دیدار با آیت الله موحدی کرمانی خاطرنشان کرد: نشست های همگرایی ما زیاد است و یک نشست هم نبوده ما اعلام موضع کرده ایم که با محوریت جامعه روحانیت مبارز باید کار سامان بگیرد و فکر می کنم در چند روز آینده جامعه روحانیت یک دعوت جمعی از اصولگرایان انجام دهد و ما منتظر این دعوت هستیم. جلساتمان هم درباره این مساله است که چگونه کار سامان پیدا کند.

باهنر در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است جبهه پایداری با اصولگرایان به توافق نرسد و راه خود را برود اظهار کرد: ما در انتخابات مجلس قدم های خوبی برداشتیم البته در تهران نقدهایی به لیستمان بود، اما یکپارچگی به وجود آمد و از این سرمایه خود عدول نمی کنیم. همه فعالان سیاسی اگر حاضر باشند باید محوریت و داوری جامعه روحانیت را بپذیرند. ما به همه اصولگرایان گفته ایم تشریف بیاورند البته ممکن است در این میان جر و بحث هایی پیش بیاید ولی امیدواریم به یک کاندیدای واحد برسیم.

وی در ادامه تصریح کرد: به عنوان جامعه اصولگرایی کاندیدای خودمان را خواهیم داشت اما این کاندیدا مطمئنا آقای روحانی نخواهد بود. اگر در یک نفر کارآمدی و مقبولیت جمع شود کاندیدای نهایی ما خواهد بود. با توجه به مطالبات مردم و چالش دولت یازدهم مساله رونق و اشتغال بسیار مهم است و فکر می کنم باید یک قهرمان اقتصادی پیدا کنیم که پویا، پر انرژی و با تدبیر و تعقل باشد و اگر مقبولیت لازم را هم داشت کاندیدای مقبول ماست. البته مقابله با کسی نداریم ولی حتما در مقابل کاندیدای اصلاح طلبان کاندیدا معرفی می کنیم.

این فعال سیاسی و اصولگرا در واکنش به این خبر که اصلاح طلبان با او و برخی اصولگرایان بر سر توافق روی روحانی تماس گرفته اند گفت: من معمولا با رقبای سیاسی هیچ وقت قهر نیستم و مذاکره هم می کنم، اما اصلاح طلبان از حمایت ما از روحانی ناامید هستند و این که بخواهند نظر ما را جلب کنند درست نیست مذاکره می کنیم اما جلسه ای تحت عنوان رایزنی سیاسی اتفاق نیفتاده است.

وی درباره دیدار آیت الله موحدی کرمانی و یزدی و احتمال کنار گذاشته شدن جامعه مدرسین از انتخابات بیان کرد: ما در گذشته هم می گفتیم حمایتمان از تصمیمات جامعتین است اما جامعه مدرسین در بعضی حرکت های سیاسی مصداقی ورود پیدا نمی کنند که برایمان قابل اعتماد است. الان جامعه روحانیت مصداقی وارد شده و اگر جامعه مدرسین هم مصداقی ورود پیدا کند تفاهم اینها کار سختی نیست.

با هنر همچنین افزود: آقایان سعه صدر دارند و جذبی فکر نمی‌کنند. ملاقات هایشان در قالب های دیگر هم اتفاق می افتد مثل جلسه هفته گذشته اعضای کمیسیون های خبرگان که در قم دیدار داشتند و قاعدتا در حاشیه آن جلسات هم ممکن است بحث های سیاسی اتفاق بیفتد.

وی در واکنش به این که گفته می شود احمدی نژاد برای انتخابات شورای شهر لیست می دهد و آیا ممکن است در مقابل اصولگرایان قرار گیرد عنوان کرد: درست است که انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر در یک روز برگزار می شود اما جنس این دو کاملا متفاوت است. در شورای شهر بیش از اینکه سیاسی و جناحی فکر کنیم باید آدم های عالم به مسائل شهر حضور داشته باشند چرا که بحث هایش کاملا تخصصی و علمی است.

باهنر افزود: این که بگویم احمدی نژاد اگر وارد انتخابات شوراها بشود یا نشود مصلحت است یا نه را نمی دانم و این را هم نمی دانم اگر وارد شود رقیب ما می شود یا نه. به هر حال در این زمینه ما حتی با اصلاح طلبان نمی خواهیم رقابت سیاسی کنیم بلکه باید رقابت کارآمدی داشته باشیم.

نایب رئیس پیشین مجلس ادامه داد: از اول هم در شوراها معتقد بودیم تا جایی که می توانیم نباید سیاسی و جناحی نگاه کنیم چون وقتی خیلی سیاسی می شود مشکل به وجود می آید مثلا در تهران که اصولگرایان و اصلاح طلبان تقریبا با یکدیگر مساوی هستند هر روز تن و بدن شهردار یا رئیس شورای شهر می لرزد اما اگر شهردار و رئیس با رای قاطع و غیر متزلزل بالا بیایند قطعا خدمات بیشتری انجام می شود.

باهنر همچنین بیان کرد: سخنگوی جبهه پیروان گفته بود علاوه بر تهران برای کلان شهرها هم کاندیدا معرفی می کنیم البته باید بگویم ما در این مساله اینگونه وارد نمی شویم و دستوری عمل نمی کنیم بلکه هدایت و مشاوره می دهیم و اهالی همان شهر کاندیدای مورد نظرشان را معرفی می کنند.

وی به مساله املاک نجومی و فیش های نجومی اشاره کرد و گفت: در این مساله هر کسی سو استفاده کرده باشد باید مجازات شود و با او برخورد قاطع صورت گیرد و فرقی نمی کند اصلاح طلب باشد یا اصولگرا. طبق گزارش دیوان محاسبات از 100 هزار مدیر بین 100 تا 150 نفر تخلف کردند که اینها باید شناسایی شوند و اموال از آنها پس گرفته و بعضی هایشان محاکمه شوند تا آن 100 هزار نفر تبرئه شوند. چرا که اکثر مدیران قریب به اتفاق کشور پاک هستند.

باهنر در بخش دیگری از صحبت های خود درباره انتخابات آمریکا و تاثیر آن بر برجام گفت: این هم جالب است که دو حزب گردن کلفت و زورگوی شیطان بزرگ نقل مناظره هایشان ایران و مساله برجام شده است. البته با شناختی که از حاکمیت آمریکا داریم می دانیم نهایتا چیزی فراتر از احزاب برای آمریکا تصمیم می گیرند که بعضی اوقات اشتباه هم می کنند. حکام آمریکا ملت این کشور را برای صهیونیست ها به گروگان گرفته اند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در پایان اظهار کرد: به هر حال اینها سر و ته یک کرباس هستند و تنها در رفتار کمی متفاوتند. لابی صهیونیست ها روی دموکرات ها بیشتر است اما در نهایت با هم فرقی نمی کنند. ما یک جمله قطعی داریم که این است که مساله برگشتن به قبل از برجام همواره جزء گزینه های ماست البته دوست ندایم این اتفاق بیفتد اما تا زمانی که 1+5 به آخرین تعهدات خود عمل کنند نباید فراموش کنند که برگشتن به قبل از برجام همواره روی میز ما هست.

انتهای پیام

 

  • چهارشنبه/ ۱۴ مهر ۱۳۹۵ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 95071408882
  • خبرنگار : 71463