حجت‌الاسلام زرگر:

امر به معروف فقط حجاب نیست

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: امر به معروف تنها با بی‌حجابی و بدحجابی یکسان تلقی می‌شود، در حالیکه امر به معروف هر چیز خوب و خیر و نهی از منکر هرچیز بد و شر است؛ بنابراین امر به معروف فقط حجاب نیست.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام سیداحمد زرگر، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در مراسم امضای تفاهم‌نامه سازمان حفاظت محیط زیست و ستاد امر به معروف و نهی از منکر که با حضور معصومه ابتکار در محل سازمان محیط زیست برگزار شد، با اشاره به اینکه ایجاد مقوله امر به معروف و نهی از منکر بر اساس احکام اسلامی یک حرکت مردمی پیشگیرانه است، گفت: ۹۵ درصد احکام اسلامی پیشگیرانه است و تنها ۵ درصد این احکام برخوردی است.

حجت‌الاسلام زرگر با بیان اینکه اگر در ارتباط با پیشگیری سرمایه‌گذاری کنیم، یقینا موفق‌تر خواهیم بود گفت: تفاهم‌نامه مذکور از چند جهت باعث خوشحالی است. اکثر تفاهم‌نامه‌ها در بحث امر به معروف در مجموعه فعال کردن شوراها و یاوران معروف است که در سازمان حفاظت محیط‌زیست حرکات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در ابتدای تشکیل ستاد امر به معروف در سال ۷۲، در بحث احیای امر به معروف  تاکید بسیاری می‌شد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری نیز بر مقوله احیای امر به معروف در کشور تاکید بسیاری داشتند تا مردم را وارد صحنه فعالیت در حوزه امر به معروف کنیم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به اینکه سعی کردیم ذهنیت منفی نسبت به امر به معروف را عوض کنیم، تصریح کرد: متاسفانه امر به معروف تنها با بی‌حجابی و بدحجابی مساوی و یکسان تلقی می‌شود. در حالی که امر به معروف هر چیز خوب و خیر و نهی از منکر هرچیز بد و شر است. بنابراین امر به معروف فقط حجاب نیست. بلکه مقولات مهمی نیز چون محیط زیست را نیز شامل می‌شود.

حجت‌السلام زرگر با بیان اینکه اسلام دینی است که جهان سالم می‌خواهد نه کشور سالم، اظهار کرد: در دستوراتی که در ستاد مرکزی امر به معروف صادر شده است، موضوع اسراف و تجمل‌گرایی در دستور کار این ستاد قرار داشته است و وظایف مشترکی برای دستگاه‌ها مشخص و تبیین شده است.

به گزارش ایسنا، در متن تفاهم‌نامه همکاری سازمان حفاظت محیط زیست و ستاد امر به معروف نهی از منکر چنین آمده است که موضوع همکاری این دو سازمان بر بهره‌گیری از توان و ظرفیت‌های علمی، اجرایی و کارشناسی و تخصصی طرفین با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و اسناد بالادستی (قانون اساسی، قانون حمایت عامران به معروف و ناهیان از منکر و سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری) در راستای نهادینه کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر بر دستگاه‌های اجرایی و آحاد جامعه برای حفاظت محیط زیست معطوف است.

تفاهم‌نامه مذکور از تاریخ امضا به مدت ۵ سال معتبر خواهد بود. همچنین در صورت تمایل طرفین به ادامه فعالیت‌ها و برنامه‌ها، زمان اعتبار تفاهم‌نامه برای زمان مشابه قابل تمدید خواهد بود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۳ مهر ۱۳۹۵ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 95071308012
  • خبرنگار : 71542