عملیات لیبیایی‌ها برای آزادی سرت ۵۰۰ کشته برجای گذاشته است/ تنها ۲۰۰ داعشی در سرت مانده‌اند

وزیر امور خارجه دولت وحدت ملی لیبی اعلام کرد که در جریان عملیات موسوم به "البنیان المرصوص" علیه داعش، تاکنون ۵۰۰ لیبیایی کشته و ۱۵۰۰ تن نیز زخمی شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از بوابه نیوز، محمد طاهر سیاله، وزیر امور خارجه دولت وحدت ملی لیبی در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی با عبدالقادر مساهل، وزیر امور مغرب و اتحادیه آفریقای الجزایر از تلفات جانی عملیات البنیان المرصوص پرده برداشت و گفت: تاکنون در این عملیات ۵۰۰ لیبیایی کشته و ۱۵۰۰ تن نیز زخمی شدند که متأسفانه آمار بسیار بالایی است.

عملیات نیروهای وابسته به دولت وحدت ملی لیبی با عنوان البنیان المرصوص اواخر اوت گذشته علیه آخرین مقرهای داعش در شهر سرت آغاز شد اما نیروهای لیبیایی هنوز موفق به آزادی کامل این شهر نشده‌اند.

سیاله گفت: عملیات البنیان المرصوص یک عملیات لیبایی است و با دستور شورای ریاستی انجام می‌شود. این عملیات پیشرفت زیادی داشت. تکنیک نظامی و تلاش برای کاهش تلفات انسانی تا حد ممکن و برخورد با نقشه‌های داعش که عمدتا بر بمب‌گذاری خودروها و مستقر کردن تک تیرانداز در پشت بام‌ها متمرکز است، باعث کند شدن عملیات در دوره اخیر شد.

در همین راستا، مرکز اطلاع رسانی عملیات البنیان المرصوص اعلام کرد که تنها ۲۰۰ داعشی در شهر سرت باقی مانده و نیروهای دولتی به سمت آخرین مقر داعش در منطقه الجیزه در سرت پیشروی داشته‌اند.

از سوی دیگر جف دیویس، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) گفت: زمانی که آمریکا حملات خود علیه داعش در سرت را در اول اوت گذشته آغاز کرد فکر می‌کرد این مداخله چند هفته طول بکشد نه چند ماه.

آمریکا به درخواست دولت وحدت ملی لیبی برای جنگ با داعش در سرت وارد عمل شد و حملات هوایی را علیه این گروه انجام داد.

نیروهای لیبیایی اکنون تمامی مناطق شهر سرت به جز یک محله را در کنترل دارند.

دیویس گفت: دولت وحدت ملی لیبی روند حملات را تعیین می‌کند. ما تا به این لحظه بیش از ۲۰۰ حمله را در سرت انجام داده‌ایم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۳ مهر ۱۳۹۵ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 95071307923
  • خبرنگار : 71516