دبیر ستاد احیای امر به معروف سمنان مطرح کرد:

چرایی تبیین منزل به منزل قیام سیدالشهدا(ع) از مدینه تا کرب‌وبلا

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان با اشاره به ژرفای فلسفه امر به معروف در اسلام و خصوصا در قیام امام حسین(ع)گفت: پایه‌های امر به معروف و نهی از منکر بر معرفت و اندیشه است و نه بر زور بازو و تحکم.

به گزارش ایسنا، محمدرضا سوقندی در یک نشست خبری به چرایی قیام سیدالشهدا(ع) اشاره و اظهار کرد: امام حسین(ع) در قیام عاشورا و از حرکت از مدینه تا کربلا منزل به منزل به تبیین چرایی قیام خود و امر به معروف و نهی از منکر می‌پردازد.

وی تنزل فریضتین امر به معروف و نهی از منکر به گشت‌ها و تذکرهای ساده را نوعی ظلم به این فریضه الهی و عدم درک درست آن دانست و افزود: کوچک جلوه دادن فریضتینی که قیام امام حسین(ع) باهدف احیای آن شکل گرفته ظلم به آن است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با تشریح برخی واقعیات عصر قیام سیدالشهدا(ع) همگان را به تدقیق و تامل در این قیام دعوت و تصریح کرد: مگر در آن دوره چه منکری اتفاق افتاده بود که زمینه‌ساز قیام بی‌نظیر حسین بن علی(ع) شد. آیا جز این است که معروف خدا، فرمان غدیر و اصل حیات‌بخش امامت و ولایت جای خود را به خلافت موروثی و حاکمیت ظلم و جور داده بود؟

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان از حاکمیت جور به عنوان بزرگترین منکر یاد کرد و گفت: در زمان خلافت یزید بر خلاف معاویه که حداقل‌هایی از ظواهر دین رعایت می‌شد دیگر ظواهر دین هم نادیده گرفته می‌شد.

سوقندی نظام امامت و ولایت را از بزرگترین معروف‌ها برشمرد و اضافه کرد: در آن دوران جایگاه خاندان پیامبر کنار گذاشته شده بود.

وی با اذعان به این‌که باید از عاشورا و امام حسین(ع)رفع مظلومیت شود، نقش رسانه‌ها در این حوزه را بی‌بدیل دانست و تصریح کرد: امروز بزرگترین رسالت همه موثرین و گروه‌های مرجع و از همه مهم‌تر رسالت رسانه‌ها رفع مظلومیت از چهره پاک قیام سیدالشهدا(ع)است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بر ضرورت احیای امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر ابزاری فرهنگ‌ساز و هدایت‌گر افکار عمومی است و از همین رو باید برای احیای آن تلاش کرد.

وی نظارت عمومی را کارآمدترین شیوه و دکترین برای سالم‌سازی جامعه دانست و گفت: احیای شورای امر به معروف و نهی از منکر در استان‌ها نیز با همین هدف انجام شده است.

سوقندی از پیش‌بینی بیش از 100عنوان برنامه در هفته امر به معروف و نهی از منکر در این استان خبر داد و افزود: این برنامه‌ها از سوی دستگاه‌ها و در شهرستان‌های مختلف در سطح استان اجرایی می‌شود.

وی از نواختن زنگ امر به معروف و نهی از منکر در یکی از مدارس این استان خبر داد و یادآوری کرد: برنامه‌های این هفته در دو روز نخست بر آموزش و پرورش و مراکز دانشگاهی استان متمرکز شده است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان سمنان از برگزاری همایش نکوداشت امام جمعه فقید بیارجمند در این هفته خبر داد و گفت: تجلیل از یادآوران، همایش دانشجویی طلایه‌داران، تقویت یاوران معروف، سازماندهی طلایه‌داران با تاکید بر نقش مساجد و تکایا و...از جمله برنامه‌های این استان در هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۲ مهر ۱۳۹۵ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 95071207433
  • خبرنگار :