امضای تفاهم نامه همکاری میان بیمه مرکزی و وزارت تجارت عمان

بیمه مرکزی و وزارت تجارت عمان در شانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان برای سرعت بخشیدن به روند بیمه های مشترک دو کشور تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش ایسنا، عبدالناصر همتی در شانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و عمان که در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، با اشاره به ظرفیتهای بالای بیمه های ایرانی، گفت: با امضای این تفاهم نامه همکاری، می توانیم نیازهای بیمه ای کشور عمان را برطرف کنیم.

رئیس کل بیمه مرکزی افزود: در حال حاضر ۳۰ شرکت بیمه در ایران فعال هستند که مطمئنا با توجه به دغدغه های عمان، این شرکت ها می توانند بیمه نامه و طرح های اختصاصی را به عمانی ها ارائه دهند

همچنین مسعود بن علی السنیدی، وزیر صنعت کشور پادشاهی عمان ضمن ابراز خرسندی از امضاء این تفاهم نامه از رئیس کل بیمه مرکزی، برای ارائه پوشش بیمه ماشین های شخصی گردشگران و  کامیون های یخچال دار به بندر عباس، تقاضای همکاری کرد و خواست تا به روند بیمه های مشترک بین دو کشور سرعت بخشیده شود و این موضوع را در توسعه روابط مهم ارزیابی کرد.

بنا بر این گزارش، در این تفاهم نامه بر همکاری در زمینه های تسهیل واگذاری اتکایی هر دو کشور و سرمایه گذاری دو جانبه به منظور توسعه کسب و کار بیمه اتکایی متقابل، تسهیل سرمایه گذاری مستقیم و غیر مستقیم بیمه گران دو کشور، انتقال تخصص در زمینه های علم اکچوئری، رشد و توسعه بیمه زندگی، ارزیابی خسارت و اجرای فناوری اطلاعات در صنعت بیمه،  تاکید شد.

از دیگر مفاد این تفاهم نامه، تسهیل صدور بیمه نامه های دریایی، آماده سازی پوشش بیمه ای برای محموله در حمل و نقل، بویژه درباره محموله های نفتی در راستای حفاظت از سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز و برگزاری دوره های آموزشی مشترک بود.

این تفاهم نامه در ششم مهرماه ۱۳۹۵ در دو نسخه اصلی به زبان های انگلیسی، فارسی و عربی برای مدت ۵ سال میان بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و نهاد نظارتی بورس در سلطنت عمان امضا شد.

امروز هفتم مهرماه نیز به درخواست رییس نهاد ناظر کشور عمان برای اجرای هر چه سریعتر مفاد این تفاهم نامه، جلسه ای در دفتر رئیس کل بیمه مرکزی با حضور معاون اتکایی بیمه مرکزی و رئیس هیات مدیره بیمه ایران برگزار شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۷ مهر ۱۳۹۵ / ۱۶:۲۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 95070704457
  • خبرنگار :