علی واجدسمیعی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تا کنون تنها زیاندهندهی فعالیت سایتهای غیرمجاز که اقدام به ارائهی محصولات نمایشی بصورت مجانی –درواقع سرقتی- میکردند، فقط صاحبان و تولیدکنندگان محتوا یعنی تهیهکنندگان فیلم و... بودهاند.
رئیس گروه تهیه و تولید مدرسه ملی سینما با توجه به اینکه وزارت و ارشاد و مخابرات و سایر دستاندرکاران به دنبال راه اندازی سیستم «وی. او. دی» هستند، افزود: با راه اندازی سامانهی «وی. او. دی» و سرمایهگذاری کلان شرکتهای تجمیع کننده، برای تأمین زیرساختها و ارائهی محتوا به مصرفکنندگان (کاربران اینترنت)، جلوگیری از سرقت محصولات فرهنگی در فضای مجازی ضرورتی اجتنابناپذیر است.
این تهیهکنندهی سینما درخصوص برآوردهایی که دربارهی میزان ضرر و زیان این دانلودهای غیرقانونی، اظهار کرد: برآورد دقیق ضرر و زیان سرقت محصولات نمایشی در فضای مجازی، به علت نبود آمار ، غیرممکن به نظر میرسد اما واضح است که میزان خسارت به جریان تولید سنگین و جلوگیری از آن لازم است.
در نامهی شورای عالی تهیهکنندگان از وزارت ارتباطات خواسته شده به متخلفان "ابلاغ" و از آنان "درخواست" شود تا انتشار غیر مجاز فیلمهای سینمایی ایرانی را متوقف کنند؛ واجدسمیعی دربارهی کافی بودن این کار برای جلوگیری از انتشار و دانلود غیرقانونی فیلمها نیز گفت:البته هشدار و اخطار دادن به سارقان کالاهای فرهنگی در فضای مجازی لازم است اما کافی نیست و پیرو هشدار، تنبیه و جریمه هم لازم است.
این تهیهکننده سینما درخصوص پیگیریهای شورای عالی تهیهکنندگان برای به نتیجه رسیدن این درخواست اهالی سینما نیز گفت:نمایندگان شورای عالی تهیهکنندگان سینما در کارگروه وی. او. دی با دقت و وسواس در حال پیگیری این موضوع هستند.
انتهای پیام