به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه مستقل رای الیوم، منابع آمریکایی اعلام کردند که زمان آغاز این حمله به میزان آمادگی یگانهای عراقی بستگی دارد و اگر مانع تراشی نشود، این نبرد ظرف روزهای آتی صورت خواهد گرفت.
طبق گزارش سی ان ان، دولت آمریکا نسبت به آنچه که میتوان آن را دشوارترین امتحان تا به این لحظه در عراق توصیف کرد، خوش بین است.
به دست آوردن اطلاعات جدید ماموریت نخست دستگاه نظامی آمریکا است.
یکی از مسئولان گفته است: ما میدان نبرد را با عملیات اطلاعاتی، نظاراتی و شناسایی به ویژه در موصل و رقه پر میکنیم تا زمان مناسب و اطلاع از مکان افراد تحت تعقیب صورت بگیرد.
شبکه سی ان ان به نقل از مقامات وزارت دفاع آمریکا گزارش داد، عملیات بازپسگیری موصل ماه آینده میلادی آغاز میشود و آمادگیها برای این عملیات در جریان است.
سی ان ان در گزارش خود افزوده است، نیروهای بیشتری به منظور کمک به عملیات نظامی اعزام خواهند شد و به یگانهای عراقی که در عملیات موصل شرکت خواهند کرد مشورت خواهند داد و مشاوران در خطوط مقدم خواهند بود.
هواپیماهای آمریکایی از پایگاه القیاره در جنوب موصل طی رزوهای آینده به پرواز در خواهند آمد.
این در حالی است که منابع مطلع به مذاکرات بلینکن، معاون جان کری که اخیرا به عراق سفر کرده بود، گفتند: دولت آمریکا زمان دقیق عملیات و سبک و سیاق و نتایج آن را تعیین نکرده اما ترجیح میدهد که قبل از انتخابات ریاست جمهوری آن را آغاز کند و از آن به عنوان یک دستاورد یاد کند تا شانس دموکراتها را در انتخابات نوامبر بالا ببرد.
مشکل عملیات موصل تنها به عملیات نظامی محدود نمیشود این نظر وجود دارد که این عملیات بیش از دو هفته طول نخواهد کشید و داعش همانطور که فلوجه را ترک کرد موصل را هم ترک میکند اما مشکل در تعیین سرنوشت عناصر داعش است. بنابراین باید آنها اجازه خروج برنامه ریزی شده از موصل را داد همانند آنچه که در فلوجه رخ داد تا به سمت صحرایی در مرزهای عراق و سوریه بروند.
تامین امنیت مناطق ستانده شده از دست داعش از مسائل بحث برانگیز وزارت خارجه آمریکاست. در این میان اختلافات میان بغداد و اربیل نیز به پیچیدگی مساله افزوده است و سفر بلینکن به عراق پیشرفتی در این زمینه حاصل نکرد.
انتهای پیام