به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی استان فارس، به گفته برگزار کنندگان، معرفی انار فاروق و فرآوردههای آن، معرفی بسترهای گردشگری فاروق، برداشته شدن گام در مسیر احیاء میراثهای تاریخی، طبیعی و مذهبی و ایجاد اقامتگاههای بوم گردی، پاسداشت روز فاروق و تاریخ 7000 ساله آن و تداوم توجه همه جانبه به این روز، اشتغالزایی و کارآفرینی با زمینه سازی کارخانه صنایع تبدیل تولید فرآوردههای جانبی و گسترش ساماندهی شده گردشگری و توجه دادن مسئولین به نقش روستاها در اقتصاد بومی و مقاومتی به عنوان یکی از موارد مد نظر در اقتصاد مقاومتی، از اهداف جشنواره انار و گردشگری فاروق است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس سه شنبه 23 شهریور در جلسه هماهنگی برگزاری اولین جشنواره انار و گردشگری فاروق، برگزاری چنین رویدادهایی را مثبت ارزیابی و اضافه کرد: کاشرشناسانی برای مستندنگاری و کارشناسی آثار میراث فرهنگی فاروق به این روستا اعزام میشوند.
مصیب امیری گفت: اگر آثار ملموس و ناملموس این روستا شرایط ثبت در فهرست ملی را داشته باشد این اداره کل اقدامات لازم را انجام میدهد.
دبیر جشنواره مردمی انار و گردشگری فاروق نیز با اشاره به آثار تاریخی موجود در این روستا، گفت: آثار موجود مربوط به دورههای قبل و بعد از اسلام بوده و از میان آنها قلعه فاروق و قناتهای دوطبقه، برجستهتر است.
کاظم زارع یادآور شد که مراسم تعزیه و میراث طبیعی باغستانهای انار از مواردی است که میراث معنوی و ناملموس فاروق محسوب میشوند.
انتهای پیام