به گزارش خبرنگار ایسنا، در این مراسم که شامگاه یکشنبه در موزه سینما و با حضور چهرههای سینمایی برگزار شد، علی جنتی با بیان این که در حوزه فعالیتهای هنری ادعایی نداریم که به همه اهداف ترسیم شده رسیدهایم، اظهار کرد: اما احساس میکنیم قدمهای بلندی در دو سه سال گذشته برداشتهایم؛ همانطور که در سطح کلان کشور هم شرایطی را که در آغاز دولت داشتیم و تحریمهای همهجانبه بر ما تحمیل شده بود و جایگاهمان در جهان خدشهدار شده بود و رقیبان منطقهای ما آرزو میکردند که وضع کشور به جایی برسد که مانند عراق به تبادل نفت در برابر غذا برسیم اما این فشارها از بین رفت و با برداشته شدن تحریمها امروز کشورهای منطقه که دچار مشکلات فراوانی هستند، ایران را به عنوان یک جزیره آرامش میبینند و با حیرت و حسادت به ما نگاه میکنند.
جنتی ادامه داد: باید قدردان کسانی باشیم که با اهدای خون خود، این امنیت را برای ما فراهم کردهاند و امروز موج مهاجرت، بیارزشی پول ملی و تعطیلیها تا اندازه زیادی متوقف شده و نسیم امید وزیدن گرفته است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این که در عرصه فرهنگ و هنر علیرغم تمام کارشکنیها گامهای بلندی برداشته شده، اظهار کرد: دیوار بلند بیاعتمادی که بین دولت و هنرمندان حاکم بود و سیاستهای تفرقهافکنانه را همگی به خاطر داریم. وقت زیادی صرف شد تا این همدلی اهالی هنر دوباره برقرار شود و امروز احساس میکنیم شکافی بین دولت و هنرمندان وجود ندارد و مدیران از خود شما و در کنار شما هستند. در سینما هم اتفاقات خوبی افتاده که دوست و دشمن به آن اعتراف میکنند.
جنتی رونق گیشه سینما، آشتی مردم با سینما، شکلگیری گروه هنر و تجربه، موج بازسازی و ساخت سالنهای سینما را از جمله این موفقیتها عنوان کرد و گفت: در شش ماه اول سال، فروش فیلمهای سینمایی به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان رسیده و یقین داریم این موج ادامه پیدا خواهد کرد. بخش خصوصی هم وارد سینما شده و مطمئن باشید مشکلات زیرساختی حل خواهد شد. امروز بیش از ۱۰۰ سالن سینما در حال ساخت است.
او در بخشی ازسخنانش از سه فیلم «لانتوری»، «فروشنده» و «ایستاده در غبار» به عنوان فیلمهای که در گیشه موفق بودند و مردم به خاطر آنها صف کشیدند،نام برد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: به تمام کسانی که نگران هستند از جمله امامان جمعه، قضات دادگستری و دادستانها تأکید میکنم سینمای ایران با افتخار پرچم مقابله با نفوذ و تهاجم فرهنگی را در دست گرفته است. اگر آنها نبودند تمام پردههای سینما و خانهها را هالیوود فتح کرده بود و جوانان ما مصرفکننده تولیدات آمریکایی بودند. افتخار میکنیم در این دولت مردم ماهوارهها را خاموش میکنند تا در سینما فیلمهای ایرانی ببینند. کاری که دستگاههای عریض و طویل فرهنگی ما نتوانسته بودند انجام دهند، سینما انجام داد و امروز تیراژ فیلمهای خارجی حتی در شبکه نمایش خانگی به شدت کاهش پیدا کرده است.
او در ادامه با اشاره به فعالیت شورای پروانه ساخت و پروانه نمایش تصریح کرد: به هیچ نهاد یا فردی اجازه دخالت در کار این شوراها را نمیدهیم و ترکیب جدید این شوراها ۱۰۰ درصد مورد قبول وزارتخانه است و ما از کار آنها حمایت میکنیم. البته اگر فیلمی از خط قرمز واقعی و نه خط قرمزهای توهمی عبور کرده باشد، حسابش جدا است.
علی جنتی در پایان نیز از سینماگران قدردانی کرد و گفت: دست شما سینماگران را که در صحنههای جهانی باعث افتخار ملت شدید، میبوسم و روز ملی سینما را هم به شما تبریک میگویم.
انتهای پیام