به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا بندانی در مراسم اختتامیه سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت اظهار کرد: این جشنوارهها میتواند آغازگر حرکت قرآنی عظیمی در سطح ملی باشد.
بندانی افزود: دانشگاه سیستان و بلوچستان با داشتن و ایجاد زیرساختهای لازم میتواند جشنوارههای بزرگ قرآنی و همچنین مسابقات بینالمللی در این زمینه را برگزار کند.
وی تصریح کرد: با دعوت از منتخبان و ممتازان قرآنی و شناساندن این گونه چهرههای معروف، علاقه جوانان را در حوزه حفظ و قرائت و همچنین فهم عمیق مطالب قرآنی افزایش داده و از سویی چنین اقدامات و برنامههایی، موجب جذب جوانان به جلسات و محافل قرآنی میشود.
وی ادامه داد: قرآن چراغ هدایت است و با بکارگیری تعالیم آسمانی و مفاهیم قرآنی به عنوان کتابی که سرمشق زندگی است، میتوان در راه درست قدم برداشت.
بندانی عنوان کرد: قرآن همیشه زنده و جاوید خواهد بود و در هر دورانی نیاز بشر است و عمل به آن موجب تعالی اخلاقی انسانها خواهد شد.
به گزارش ایسنا، مرحله کشوری سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت با شرکت 400 دانشجوی نخبه قرآنی از چهارشنبه، 17 شهریور به میزبانی دانشگاه سیستان وبلوچستان کار خود را شروع کرد که در بخش کتبی 139 نفر شامل 57 نفر از برادران و 82 نفر از خواهران شرکت داشتند، در بخش شفاهی نیز 169 قاری شامل 86 خواهر و 83 برادر شرکت کردند.
انتهای پیام