محروم‌ترین مناطق کشور از لحاظ سرانه فضای آموزشی

وزیر آموزش و پرورش گفت: سیستان و بلوچستان یکی از نقاطی است که سرانه فضاهای آموزشی آن نسبت به میانگین کشوری خیلی پایین‌تر است.

به گزارش ایسنا، علی اصغر فانی در همایش خیرین مدرسه ساز در چابهار بیان کرد: چهار استان سیستان وبلوچستان، آذربایجان غربی، جنوب کرمان و هرمزگان در بررسی شورای رسیدگی به فضاهای آموزشی، محروم‌ترین مناطق از نظر سرانه فضای آموزشی شناخته شده‌اند.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: در طول سه سال گذشته افزون بر 4 میلیون مترمربع فضای آموزشی جدید در کشور ساخته شده است.

فانی افزود: یکی دیگر از مشکلات سیستان وبلوچستان تامین نیروی انسانی است که بخشی از آن تامین شده است و بخش دیگر آن در حال اقدام و پیگیری است.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: استفاده از شیوه‌های جذب و جلب مشارکت بخش غیر دولتی در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی و اقتصاد مقاومتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش بوده است.

فانی گفت: سیاست وزارت آموزش و پرورش بر این است که به میزان کمک خیرین در ساخت فضاهای آموزشی، در این امر مشارکت کند و هر قدر خیرین در این عرصه فعالیت داشته باشند دولت نیز همکاری خواهد کرد.

وی تاکید کرد: خیران نقش بسزایی در نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور داشته‌اند.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید توجه ویژه‌ای به آموزش و پرورش داشته است و به همین دلیل شورای رسیدگی به مناطق محروم را تشکیل داده است.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش تلاش می کند با حمایت خیرین در برنامه ششم توسعه تمام مدارس را ایمن کند.

فانی اظهار کرد: خیران مدرسه ساز افتخار ایران و ایرانیان هستند زیرا به توسعه کشور و خدمت به مردم به ویژه نونهالان و آینده سازان می اندیشند.


انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 95061610449
  • خبرنگار :