‌مدیرکل امور بانوان خوزستان:

در اجرای سیاست‌های کلی خانواده باید به ظرفیت زنان توجه شود

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با بیان این‌که در تمام برنامه‌های توسعه‌ای باید نقش زنان دیده شود، گفت:‌ در ابعاد مختلف برنامه‌های توسعه در کشور باید نقش زنان مورد توجه قرار گیرد، در حال حاضر میزان حضور زنان در جامعه با وضعیت ایده‌آل فاصله دارد.

سیده فرانک موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، ‌با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی خانواده از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار کرد:‌ برای اجرایی کردن این سیاست‌ در ابتدا لازم است که این سیاست‌ها به طور کامل و صحیح اطلاع داده شود و به همین جهت در اداره‌کل امور خانواده و بانوان استانداری، این سیاست‌های کلی به تمام فرمانداری‌ها ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: ‌رویکرد ما در اجرای این سیاست‌ها باید برنامه‌محور باشد به طوری که برای تک‌تک بندهای این سیاست، برنامه ویژه‌ای داشته باشیم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با تاکید بر این‌که سیاست‌های کلی خانواده جامع است و تمام موارد تاثیرگذار در خصوص خانواده را شامل می‌شود، ‌تصریح کرد:‌ تاکنون کارهایی در حوزه خانواده انجام شده است ولی با توجه به تاکید رهبر انقلاب باید تلاش بیشتری در راستای سیاست‌های کلی خانواده انجام شود تا بتوان به نتایج و اهداف مدنظر دست پیدا کرد.

وی ادامه داد: ‌از سوی دیگر زنان نیمی از جمعیت جامعه هستند و ظرفیتی تاثیرگذار دارند. جایگاه اجتماعی زنان، مضاعف است و در جامعه نقشی چندگانه دارند و به همین دلیل باید در اجرای این سیاست‌ها و در تمام برنامه‌ها ظرفیت زنان به خوبی مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با بیان این‌که در تمام برنامه‌های توسعه‌ای باید نقش زنان دیده شود، گفت:‌ در ابعاد مختلف برنامه‌های توسعه در کشور باید نقش زنان مورد توجه قرار گیرد، در حال حاضر میزان حضور زنان در جامعه با وضعیت ایده‌آل فاصله دارد.

موسوی اظهار کرد:‌ در استان خوزستان حضور زنان در عرصه سیاسی ضعیف و در عرصه اقتصادی کمرنگ است، در عرصه اجتماعی تا حدودی وضعیت بد نیست و درعرصه علمی خوب است.‌ باید تلاش شود که حضور زنان در عرصه سیاسی و اقتصادی خوزستان پر رنگ‌تر شود.

وی ادامه داد: ‌این امر با برنامه‌ریزی محقق می‌شود. حضور سیاسی تنها به معنی رای دادن نیست بلکه زنان باید سهمی در عرصه مدیریتی استان و در انتخابات داشته باشند. متاسفانه خوزستان تاکنون نماینده زن در مجلس نداشته است و این نشان می‌دهد که در این خصوص ضعف وجود دارد.

مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری خوزستان اشاره به وضعیت اشتغال زنان در استان گفت:‌ نیاز است که فرصت‌های اشتغال برای بانوان فراهم شود زیرا اکنون شاهد بیکاری مضاعف زنان در استان هستیم به همین جهت باید برنامه‌ها به مشکلی پیش برود که از بیکاری زنان کاسته شود. اکنون سیاست‌های استانی ما در این جهت است و کارهای در حال انجام است ولی هنوز به افق مدنظر نرسیده‌ایم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 95061509973
  • خبرنگار :