معاون فرهنگی و امور جوانان استان زنجان:

به ازای هر 5000 جوان باید یک سمن در کشور وجود داشته باشد

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: در استان زنجان 330 هزار جوان زندگی می‌کنند، بنابراین باید حدود 66 سمن را تا پایان برنامه ششم راه اندازی کنیم اما تلاش می‌کنیم تا پایان سال جاری این تعداد سمن تاسیس شود.

حمید حسنی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: طبق برنامه ششم توسعه تا پنج سال آینده به ازای هر پنج هزار جوان باید یک سمن در کشور وجود داشته باشد. با توجه به آنکه قصد داریم تا پایان سال جاری به هدف برنامه ششم توسعه در زمینه تعداد سمن‌ها دراستان زنجان برسیم، در سال آینده به کیفی‌سازی سمن‌ها بیشتر می‌پردازیم ، نیازهای سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان را احصاء و افراد زیادی را عضو این گروه‌ها می‌شوند.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان در ادامه گفت: 27 سمن جوانان ابتدای سال 94 داشتیم. در حال حاضر 54 سمن داریم علاوه بر آن ارتقای کمی، ارتقای کیفی سمن‌ها را در دستور کار قرار دادیم. در این جهت اقدام به اعزام نمایندگان سمن‌ها به دوره‌های ملی توانمندسازی سازمان‌های مردم نهاد کرده‌ایم علاوه بر آن هشت دوره‌ توانمندسازی را در سطح استان زنجان برای دبیران سمن‌ها برگزار کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه حمایت از طرح‌های سمن‌ها را در دستور کار قرار داده‌ایم، گفت:  شورای داوری طرح‌های سمن‌های استان زنجان متفاوت از سایر استان‌ها برگزار می‌شود. از دو نفر از اساتید خواسته‌ایم که در جلسات شورای داوری طرح‌ها حضور یابند تا ضمن اخذ نظر آن‌ها درباره طرح‌ها، مشکلات سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان را احصاء کنیم. دراین جهت 12 نیاز آموزشی را مثل روش طرح مسئله، بحث خلاقانه بودن طرح‌ها و شیوه‌های انتقادی را شناسایی کردیم.

حسنی در ادامه گفت: ما تلاش کرده‌ایم نیازها را مرتفع کنیم تا سمن‌ها با کیفیت بهتری فعالیت کنند. در این جهت دست کم از یکی از طرح‌های هر سمن، سال قبل برای اجرا حمایت کردیم. در سال جاری نیز با اعتبارات بیشتری این کار را انجام می‌دهیم.

وی درباره برنامه‌های اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان برای حوزه ازدواج گفت: از ابتدای سال جاری نمایشگاه جوان، ازدواج و خانواده با حضور دستگاه‌های اجرایی استانی برگزار و کارگاه‌های مختلفی برپا شد، همچنین سمن‌ها در روز ازدواج مراسم جشنی برگزار کردند و  110 جهیزیه توسط خیرین استان زنجان به 110 زوج نیازمند اهداء شد.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان اضافه کرد: دوره‌های مختلف آموزشی پیش از ازدواج را دستگاه‌های مختلف برگزار می‌کنند ولی ما فعلا یک مرکز مشاوره ازدواج داریم که در حال دریافت مجوز است. علاوه بر آن قصد داریم تعداد مراکز مشاوره ازدواج را افزایش دهیم. 10 مرکز برای دریافت مجوز ثبت نام کرده‌اند و امسال دو سه مرکز راه اندازی می‌کنیم.

حسنی در پایان درباره پایگاه‌های فراغتی استان زنجان گفت: حدود 1500 پایگاه ابتدا و 1900 پایگاه فراغتی در پایان سال 94 داشتیم. دستگاه‌های مختلف در استان زنجان به حوزه اوقات فراغت پرداخته‌اند و ما با تک تک دستگاه‌ها در زمینه پرکردن اوقات فراغت جوانان تفاهمنامه امضاء می‌کنیم و تاکنون هفت تفاهمنامه به امضاء رسیده است. بر اساس آن‌ها، دستگاه‌ها به فعالیت‌های اجرایی در حوزه اوقات فراغت می‌پردازند و بر عملکرد آنان نظارت می‌کنیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۷:۴۸
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 95061509941
  • خبرنگار : 71078