با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی خانواده،

چنارانی: حضور زنان در جامعه باید مبتنی بر فرهنگ اسلامی باشد

یک عضو فراکسیون زنان با تاکید بر این که سیاست‌های کلی خانواده ابلاغی رهبری به معنای نفی حضور زنان در جامعه نیست ابراز عقیده کرد: یک زن شاغل می‌تواند مادر و همسری نمونه باشد و نباید تنها نقش زن را در خانه محدود کرد.

هاجر چنارانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی خانواده از سوی مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر حمایت از عزت و کرامت همسری، نقش مادری و خانه‌داری زنان معتقد است: وجود زنان در اجتماع و بسیاری از مشاغل یک ضرورت و نیاز جامعه است و جامعه به کار کردن زنان نیاز دارد.

وی توضیح داد: این تصور که حضور زنان در جامعه و مشاغل کم شود و به جای آن آقایان وارد عرصه شوند درست نیست چون تعالیم اسلامی و سنت الهی بر حضور زنان در جامعه تاکید دارد و  آن را یک نیاز می‌داند. البته این حضور باید براساس ضرورت جامعه باشد تا زن بتواند به  سایر مسئولیت‌هایش در کانون خانواده رسیدگی کند.

نماینده نیشابور با ابراز این عقیده که زن می‌تواند علاوه بر کار به مسئولیت‌هایش در خانه بپردازد افزود: جامعه به حضور زنان در مشاغل مختلف نیاز دارد که نمونه ی بارز زن حضور زنان در مجلس است. طبیعتا اشتغال زن نافی نقش همسرداری و مادری‌اش نیست می‌توان برای اینکه این موضوع با فرهنگ غربی تداخل پیدا نکند اشتغال و حضور زنان در جامعه را با فرهنگ اسلامی انجام داد.

چنارانی همچنین با تاکید بر این که برای پر رنگ کردن نقش پدری و اقتصادی مردان نیز باید آموزش‌های لازم به آنها داده شود توضیح داد: همانطور که قبل از ازدواج یک سری کلاس‌های مشاوره برگزار می‌شود باید آموزش‌های لازم به مردان داده شده و در خانواده فرهنگ سازی شود تا آنها نیز درآمدشان را بر اساس اولویت‌های زندگی مشترک برای همسر و خانواده شان هزینه کنند نه اینکه این درآمد را موراد غیرضروری همچون مصارف فردی و یا دوستانشان هزینه کنند.

وی یادآور شد: متأسفانه عدم توانایی بخشی از مردان در مدیریت اقتصادی خانواده موضوعی است که به شکل گسترده‌ای در اتاق‌های مشاوره قبل از طلاق از سوی زنان ابراز می‌شود و عامل بزرگی برای گسست بنیان خانواده به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۴ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۶:۲۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95061409311
  • خبرنگار : 71234