پیشکسوت هندبال: مهدوی به جای شانه خالی کردن باید اطرافیانش را تغییر می‌داد

کارشناس و پیشکسوت هندبال گفت: آقای مهدوی باید تا پایان دوره چهار ساله ریاست خود در سمت خود باقی می‌ماند. هر کسی به جای او در این مسئولیت قرار گیرد به سبب سرپرستی مسئولیت پایداری نخواهد داشت و این تغییرات به ضرر خانواده‌ هندبال است.

حسن پروانه در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه شانه خالی کردن مهدوی از ریاست فدراسیون هندبال بازتاب خوبی ندارد اظهار کرد: آقای مهدوی باید تا پایان دوره چهار ساله ریاست خود در سمت خود باقی می ماند. شانه خالی کردن از این سمت بازتاب خوبی نخواهد داشت. با این کار تمام پروژه‌هایی که در تفکرات مهدوی بود برای کمک به هندبال ناتمام ماند ضمن این که کارشناسان نمی‌توانند با این اوصاف دوران ریاست مهدوی را با دوره‌های قبل مقایسه کنند. همچنین ادامه کار برای خانواده‌ هندبال با مشکلات عدیده‌ای مواجه خواهد شد.

پیشکسوت هندبال ادامه‌ داد: یا نباید مهدوی یک سال و نیم پیش می آمد و اگر آمده، باید ادامه می‌داد. با وجودی که گفته بود اگر نتوانم بعد از شش ماه موفق باشم خواهم رفت، اکنون که 18 ماه گذشته نباید شانه خالی می‌کرد چون نفر بعدی قطعا روی دیوار شکسته مهدوی راه خواهد رفت و خانواده هندبال مدام با این موضوع که شخص بعدی باید بدهی‌های گذشته را پس دهد و کارهای عقب افتاده قبل را انجام دهد روبرو خواهد شد و در این صورت همه برای جبران کارها شانه خالی خواهند کرد.

وی ادامه داد: در حال‌ حاضر هر کسی به جای او در این مسئولیت قرار گیرد به سبب سرپرستی مسئولیت پایداری نخواهد داشت و این تغییرات به ضرر خانواده‌ هندبال است. ماندن مهدوی از رفتنش برای خانواده‌ هندبال بهتر بود، اما باید در نیروهای اطرافش تغییراتی را انجام می‌داد.

پروانه دلیل نتیجه‌ نگرفتن هندبال را  حضور برخی از نیروها عنوان کرد و یادآور شد: اگر قرار بود با این نیروهایی که تاکنون در فدراسیون هندبال فعال هستند نتیجه‌ بگیریم، تاکنون گرفته بودیم. پس بنابراین یک جای کار لنگ می‌زند. دیدگاه خانواده‌ هندبال این است که مهدوی باید نگاه خود را نسبت به نیروهای اطرافش تغییر می داد تا شاید تغییراتی در هندبال رخ می‌داد.

او در این مورد افزود: مهدوی برخی کارها را به خرد جمعی واگذار کرد و خود تصمیم گیرنده نبود، به طور مثال در مورد سازمان تیم‌های ملی و یا انتخاب در مورد سرمربی تیم‌ ‌ملی "عرفان اسماعیلاگیچ " که منجر به لج‌بازی‌ها، محروم شدن سه بازیکن ملی‌پوش و در نهایت منجر به نتایج بسیار بد در مسابقات بین‌المللی شد، این موارد هر چند به ظاهر با تصمیم خرد جمعی صورت گرفت، اما در واقع تصمیم نهایی باید نظر رییس فدراسیون و نظر افرادی است که به کارها اشراف دارند و نزدیک‌تر به رییس فدراسیون هستند، باشد.

کارشناس هندبال اوج این رشته را در زمان کوزه گری عنوان کرد و ادامه‌ داد: تمام مقام‌هایی که برای رشد هندبال لازم بود کسب کنیم در زمان کوزه گری حاصل شد. البته این نیست که او خیلی فعال بوده یا زحمت زیادی کشیده است،‌ بلکه تنها  هندبال ایران در آن زمان به اوج رسید. تحول هندبال در زمان آقای رحیمی ایجاد شد و قرعه به نام کوزه‌گری افتاد. اما بعد از او دیگر هیچ قرعه‌ای به نام هندبال نیفتاد، به غیر از این که آسیب نصیب این رشته شد و از نیروهایی استفاده شد که جامعه هندبال نیز آن را نپذیرفت.

پروانه در مورد اعزام نشدن تیم‌ ‌ملی نوجوانان به رقابت‌های آسیایی، خاطر نشان کرد: با استعفای رییس فدراسیون و سفر تفریحی دبیر فدراسیون به ریو برای دیدن مسابقات المپیک، اعلام لغو سفر به مسابقات آسیایی بحرین درست چند ساعت مانده به پرواز انجام شد. در صورتی که می دانستند تیم به بحرین نخواهد رفت. کارهای خروج و ویزا و حتی پول تو جیبی نوجوانان نیز محاسبه شده بود اما عدم اعزام آنها باعث سرخوردگی بازیکنان شد. آنها نوجوان بودند و آرزوها و انگیزه‌هایی را برای خود ساخته بودند که فرو ریخت.

پیشکسوت هندبال ادامه داد: مربیان این تیم خود از بابت آن شرایط احساس قربت می‌کردند، بنابراین حمایت از نوجوانان باید توسط چه شخصی صورت می گرفت، چرا نباید دبیر فدراسیون به عنوان یک فرد اجرایی در محل فدراسیون حضور داشته باشد؟ تمرین و نگهداری نوجوانان کار راحتی نیست. کادرفنی و مربیان تیم و بازیکنان سختی زیادی را یک سال به دوش کشیدند تا خود را برای این رقابت‌ها آماده کنند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۲ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 95061207676
  • خبرنگار : 71552