سوق دادن یارانه چای به تولیدکنندگان اصلی

یارانه چای نیز باید به تولیدکنندگان اصلی سوق داده شود و لازم است در قدم اول به چایکاران و بعد از آن کارخانه‌داران و تجار جهت رونق چای اختصاص یابد.

به گزارش ایسنا، «عبدالله میرحسینی مقدم» مشاور اقتصادی سازمان چای کشور گفت: برای این‌که این جرقه‌های امید بهبود وضعیت چای تبدیل به شعله‌های درخشان در شکوفائی صنعت چای شود، بهاء دادن جدی به عملیات به زراعی در باغ‌ها واستمرار آن‌ها هر سال با داشتن یک برنامه قوی تحت نظارت سازمان چای کشور با حمایت‌های مالی صندوق چای در چارچوب قانون، استمرار خرید قیمت تضمینی برگ سبز چای حداقل در یک برنامه 5 ساله به همراه اعلان قیمت خرید آن پیش از آغاز فصل بهره‌برداری جهت تشویق و دلگرمی چایکاران و پرداخت شدن بهای برگ سبز حداقل در یک رنج زمانی ، 15 روزه پس از تحویل برگ سبز که این امر امید را در چایکاران ایجاد کرده و باعث برداشت زودهنگام وفرهنگ خوب چینی برگ سبز می‌شود را پیشنهاد می‌کنم.

وی افزود: اهمیت دادن ویژه به تشکل‌ها، علی‌الخصوص تشکل باغ و کارخانه در چارچوب مقررات و قانون و راهکارهای عملی برای فروش چای خشک تولیدی سال می‌تواند در شکوفایی هر چه بهتر صنعت چای موثر باشد.

میرحسینی مقدم تعیین وضعیت نهائی چای خشک های سنواتی برای همیشه در چارچوب قانون را خواستار شد و خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه‌های کارخانه‌داران برای فروش چای تولیدی سال، همین چای سنواتی است.

وی افزود: یارانه چای نیز باید به تولیدکنندگان اصلی سوق داده شود و لازم است در قدم اول به چایکاران و پس از آن کارخانه‌داران و تجار جهت رونق چای اختصاص یابد.

مشاور سازمان چای کشورتصریح کرد: برقرار کردن ارتباط تنگاتنگ بین بخش اجراء(سازمان چای، صندوق چای و تشکل‌ها) با پژوهشکده چای در راستای برطرف کردن مشکلات عدیده در چای چون متأسفانه هم‌اکنون این دو بازوی اصلی چای، یعنی سازمان چای و پژوهشکده بصورت دو جزیره جداگانه از هم فعالیت دارند نیز از راهکاری توسعه صنعت چای کشور محسوب می‌شوند.

وی افزود: باتوجه به اهمیت آموزش، باید برنامه‌های آموزشی و ترویجی چای در سطح وسیع در منطقه اجراء و عملی شود که این امر باید با همکاری تحقیقات چای اجرائی شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۰ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۴:۴۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 95061007028
  • خبرنگار :

برچسب‌ها