به گزارش ایسنا، دکتر «فیروز سرودی» در خصوص طرح ساماندهی داروخانههای الکترونیک اظهار کرد: با استفاده از طرح ساماندهی داروخانههای الکترونیکی، داروخانهها قادر خواهند بود به صورت مجازی و الکترونیکی به فروش اقلام دارویی موجود در داروخانهها بپردازند.
وی تصریح کرد: هماکنون یک داروخانه مجوز فروش اینترنتی اقلام غیردارویی از این معاونت اخذ کرده و صدور مجوز برای دو داروخانه نیز در دست اقدام است و تا پایان سال حداقل سه داروخانهی الکترونیکی در گیلان خواهیم داشت.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان مهمترین هدف راهاندازی داروخانه الکترونیکی را خدماترسانی سریع به مردم از طریق فروش اقلام دارویی بهصورت الکترونیکی و مجازی دانست.
سرودی خاطر نشان کرد: بازدید از داروخانهها و نظارت بر روند توزیع دارو از وظایف ذاتی این معاونت است و در این پایشها که به صورت مستمر در همه داروخانهها انجام میشود همه امور مربوط به نحوهی عرضه این کالای حیات بخش مد نظر کارشناسان نظارت این معاونت قرار میگیرد.
وی یادآور شد: در بازرسیهای کارشناسان این معاونت از داروخانهها موید این مطلب است که تعداد اندکی از داروخانههایی در استان براساس قوانین و مقررات اقدام به توزیع دارو نکردهاند اما این اندک هم برای دانشگاه علوم پزشکی که مهمترین هدفش ارتقاء، حفظ و تأمین سلامت جامعه میباشد، بسیار زیاد است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: بیشترین تخلفاتی که توسط کارشناسان این حوزه در بازدید از داروخانهها گزارش شده باز بودن داروخانه در ساعات مغایر با پروانه داروخانه، گرانفروشی، توزیع داروهایی که خارج از شبکه وارد داروخانه شده و عدم حضور مسئول فنی است که در این خصوص، برخورد قانونی لازم از سوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با آنها صورت گرفته است.
به گفته سرودی، استان گیلان 335 داروخانه خصوصی و 34 داروخانه داخل بیمارستانی دارد.
انتهای پیام