در هفته تعاون امسال صورت می‌گیرد:

افتتاح ۵۸۸ طرح تعاونی با اشتغالزایی ۲۰ هزار نفر

معاون وزیر تعاون از افتتاح ۵۸۸ طرح تعاونی با ظرفیت اشتغال بیش از ۲۰ هزار نفر و ۵۰۰ نفر در هفته تعاون خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، سیدحمید کلانتری امروز در یک نشست خبری با تشریح برنامه‌های هفته تعاون اظهار کرد: در هفته تعاون امسال ۵۸۸ طرح تعاونی در گرایش‌های مختلف تولیدی، صنعتی و خدماتی به بهره برداری می ‌رسد که از این تعداد، ۱۶۳ طرح مربوط به تعاونی‌های خدماتی، ۱۵۹ طرح تعاونی‌ کشاورزی، ۱۰۳ طرح تعاونی‌ صنعتی، ۸۶ طرح تعاونی مسکن، ۳۰ طرح تعاونی فرش، ۱۷ طرح تعاونی چند منظوره، ۱۱ طرح تعاونی حمل و نقل، هشت طرح تعاونی مصرف، شش طرح تعاونی تامین نیاز، دو طرح تعاونی عمرانی، یک طرح تعاونی اعتبار و یک طرح تعاونی معدنی است.

وی از آغاز به کار نمایشگاه توانمندی‌های بخش تعاون در بوستان گفتگو و برگزاری دو همایش تعاونی به عنوان دیگر برنامه‌های هفته تعاون نام برد.

کلانتری همچنین با اشاره به برگزاری یازدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر افزود: این جشنواره همزمان با هفته تعاون برگزار می‌شود و از ۲۳ شرکت تعاونی نمونه و برتر در سه گرایش، معرفی و تقدیر به عمل خواهد آمد.

معاون امور تعاونی‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه حجم صادرات تعاونی‌ها در سال گذشته را ۱.۷ میلیارد دلار ذکر کرد و گفت:پیش‌بینی شده این رقم تا پایان سال جاری به ۳ میلیارد دلار برسد.

به گفته وی حجم کل صادرات تعاونی‌های مرزنشین در سال گذشته نیز ۴۰۰ میلیون دلار بوده که بر اساس پیش بینی ‌ها امسال به مرز ۶۰۰ میلیون دلار خواهد رسید.

کلانتری با بیان اینکه ۵۰ درصد تعاونی‌های کشور تولیدی هستند، ‌ ادامه داد: با توجه به توانمندی‌ها و ظرفیتهای بالای تعاونی‌های اولویت خود را توسعه صادرات بخش تعاون قرار داده و درصددیم تا از این ظرفیت در جهت توسعه صادرات تعاونی استفاده کنیم و با ایجاد و تقویت تعاونی‌های صادراتی،  سهم تعاون از بازار صادرات را افزایش دهیم.

به گفته وی افزایش صادرات تعاونی‌ها موجب ارتقای بهره‌وری بنگاه‌های تعاونی و کیفیت محصولات تولیدی شده و به کاهش هزینه‌ها و افزایش رقابت‌پذیری تعاونی‌ها کمک می‌کند.

معاون وزیر تعاون همچنین از امضای تفاهم‌نامه با وزارت علوم، ‌تحقیقات و فناوری و دانشگاهها به منظور استفاده از ظرفیت دانشجویان در تعاونی‌های دانشجویی به ویژه دانش بنیان خبر داد.

کلانتری گفت:بر اساس این تفاهم‌نامه دانشجویان در حین تحصیل با فعالیتهای بازار کار آشنا می‌شوند تا پس از فارغ التحصیلی ورودشان به بازار کار تسهیل شود. تعاونی‌های دانشجویی اعم از دانش بنیان می‌توانند گسترده تر باشند و در قالب تشکل‌های تعاونی با هزینه‌ اندک و صرفه و سود بیشتر کسب و کار مورد علاقه خود را راه اندازی کنند.

وی در پایان از تشکیل ۷۰۰ تعاونی دهیاری در ۱۴ روستای کشور خبر داد و گفت: هدف ما این است که در بیش از ۸۰ درصد روستاها تعاونی‌های روستایی و دهیاری را داشته باشیم و روستاییان را از مزیتهای عضویت در تعاونی‌ بهره‌مند کنیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۹ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 95060905961
  • خبرنگار : 71282