/خبر به روز رسانی شد/

واپسین روزهای داعش در سرت/ تلفات چشمگیر ارتش لیبی در حمله به مقرهای داعش

منابع لیبیایی از کشته و زخمی شدن ده‌ها تن از نیروهای این کشور حین پیشروی به سمت آخرین مقرهای داعش در شهر ساحلی سرت خبر دادند. هممزان ارتش لیبی موفق شد بخش اعظم محله‌های یک و سه در مرکز سرذت را به کنترل خود درآورد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، نیروهای وابسته به دولت وفاق ملی لیبی روز یکشنبه آخرین مرحله از عملیات تصرف شهر ساحلی سرت، بزرگترین پایگاه داعش در لیبی را آغاز کرده و در آخرین مقرهای داعش در این شهر به پیشروی‌هایی دست یافتند اما تلفات زیادی نیز متحمل شدند.

به گفته منابع محلی حین پیشروی نیروهای لیبیایی به سمت این مقرها و درگیری آن‌ها با داعش 34 تن از این نیروها کشته و بیش از 180 تن نیز زخمی شدند.

به گفته منابع دلیل تلفات بالای نیروهای لیبیایی حملات انتحاری، وجود تک تیراندازها و بمب‌هایی بوده که داعش پیشتر کار گذاشته بود.

از آغاز درگیری نیروهای "بنیان المرصوص" وابسته به دولت لیبی علیه داعش در سرت 453 سرباز ارتش کشته و بیش از 2500 تن دیگر زخمی شدند.

از سوی دیگر منابع لیبیایی از کشته شدن ابوعمر التونسی، یکی از سرکرده‌های داعش در شهر سرت خبر دادند.

نیروهای لیبیایی هم‌چنین امروز دوشنبه طی درگیری‌های شدید با داعش موفق شدند محله‌های شماره یک و سه در مرکز شهر سرت را به کنترل خود درآورند.
انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۸ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95060805078
  • خبرنگار : 71516