بازداشت یک نوجوان انتحاری در کرکوک/داعش مسئول انفجار در حسینیه کرکوک

یک مقام امنیتی عراق از انفجاری انتحاری در برابر حسینیه‌ای در شهر کرکوک در شمال عراق خبر داد،‌ این در حالی است که یک عامل انتحاری دیگر نیز بازداشت شد. در همین حال داعش مسئولیت انفجار در حسینیه کرکوک را برعهده گرفت.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه لبنانی الدیار، یک مقام امنیتی عراق اظهار داشت که در انفجار انتحاری مقابل حسینیه‌ای در شهر کرکوک که خود را در ورودی حسینیه امام صادق (ع) منفجر کرد تعدادی کشته و زخمی شدند. این انفجار در محله الواسطی در جنوب کرکوک رخ داد.

فرمانده نیروهای امنیتی کرد (آسایش) گفت:‌ عامل انتحاری کمربند انفجاری به خود بسته بود و تعدادی نیز کشته و زخمی شدند.

داعش امروز دوشنبه مسئولیت انفجار در محله الواسطی کرکوک را برعهده گرفت.

همچنین وزرات کشور عراق اعلام کرد که نیروهای امنیتی یک نوجوان ۱۲ تا ۱۵ ساله را که قصد داشت خود را در منطقه تسعین در کرکوک منفجر کند، بازداشت کردند.

سعد معن سخنگوی وزارت کشور عراق گفت: نیروهای پلیس استان کرکوک عصر یکشنبه یک عامل انتحاری را که کمربند انفجاری به خود بسته بود را قبل از اینکه خود را منفجر کند، بازداشت کردند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95060100118
  • خبرنگار : 71496

برچسب‌ها