/ اختصاصی ایسنا /

جدیدترین خبرها و عکس‌ها از سینمایی «خاله قورباغه» + گفت‌وگو

فیلم سینمایی عروسکی-موزیکال "خاله قورباغه" که بیش از یکسال است مراحل پیش تولید خود را آغاز کرده، نیمه دوم شهریورماه امسال وارد مرحله فیلمبرداری می شود

به گزارش خبرنگار ایسنا، این فیلم عروسکی که شخصیت محوری آن همان خاله قورباغه فیلم "گلنار" و سریال تلویزیونی "خاله قورباغه" است، جدیدترین کار فرشته طائرپور به‌عنوان نویسنده و تهیه‌کننده است که توسط کارگردان –بازیگر سینمای ایران، مسعود کرامتی ساخته خواهد شد.

خاله قورباغه مهربان و معاشرتی که بزرگترین مشکلش تنهایی و دور افتادگی از 98 بچه‌اش است، در این فیلم در کنار شخصیت‌های جدیدی چون خواهر دوقلویش (آبجی باجی)، پزشک جنگل (حکیمه باجی)، همسایه طماع و خلافکارش (سمسارباشی)، یاور افسانه‌ای‌اش (نخودی) و نوه‌هایی که هرکدام از شهری یا کشوری به سراغش می آیند، برای بچه‌ها و بزرگترها، از مفاهیمی چون عواطف خانوادگی، دوستی، نشاط، همکاری، هوشمندی، میراث فرهنگی، مدیریت بحران و... قصه می‌گوید.

عکس از مریم تخت کشیان 

دکورها، عروسکها و ترانه‌های فیلم برای شروع فیلمبرداری آماده شده‌اند و طائرپور که مشغول انجام آخرین ویرایش روی فیلمنامه خاله قورباغه است، به خبرنگار ایسنا اعلام کرد با کناره گیری از برخی مسئولیت‌های اجرایی و صنفی،در نیمه دوم شهریورماه امسال به یاری خدا این فیلم را کلید خواهد زد.

طائرپور ابراز امیدواری کرد که جریان ساخت فیلم‌های مفرح و البته حاوی آموزه‌هایی ساده و قابل درک درمورد  مهارت زندگی و تنظیم روابط با دیگران، مجددا با همت فیلمسازان کودک رونق پیدا کند و باز به روزگاری برسیم که فیلمسازان و مسئولان بجای گفتن و خواندن مطالبی سرشار از کلی گویی‌های تکراری و بی‌خاصیت، گامی عملی برای بچه‌های این سرزمین بردارند. بی‌تردید والدین و مربیان هوشمند جامعه و بچه‌های مشتاق و کم بهره از تولیدات سینمای کودک، مانند گذشته بهترین حامیان این جریان و نتایج آن خواهند بود.

طائرپور در پاسخ به سئوال خبرنگار ایسنا درمورد منابع حمایتی و سرمایه‌گذاری این فیلم توضیح داد: این فیلم در دوره گذشته  مصوبه یک مشارکت سی درصدی از جانب بنیاد فارابی را دریافت کرده بود که با تصمیم "شورای سیاستگزاری فیلم‌های کودک و نوجوان" در کناره‌گیری فارابی از مشارکت در تولید فیلم‌های کودکان، به درخواست خود من این مشارکت ملغی شد و صرفا درچارچوب ضوابط شورا، وامی با رقمی معادل یک سوم رقم قبلی، به آن تعلق گرفت.  یک مشارکت ده درصدی نیز توسط یکی از همکارانم در بخش خصوصی به سرمایه این فیلم افزوده شده. غیر از این دو مورد هیچ سرمایه دیگری جز همدلی و مدارای کل گروه از کارگردان تا همه عوامل –که به نظر من ناب‌ترین نوع سرمایه گذاری است- نداشته‌ام؛ در واقع می‌توانم اعتراف کنم که همه همکارانم در این فیلم، شرکای واقعی و موثر من هستند و امیدوارم بخش کوچکی از این همه رفاقت و مشارکتشان را در آینده جبران کنم. در زمینه حمایت‌های غیر مالی نیز باید اشاره کنم که صرفا برای چند ماه، بخش غیرفعالی از سوله نهاد ریاست جمهوری را برای ساخت سی درصد از دکورها و تست‌های سی.جی.آی فیلم در اختیار داشتیم که قرارست بجای این مساعدت، در امور نمایشگاهی این نهاد، من و همکارانم خدماتی را به آنها ارائه کنیم. در فارابی نیز فضایی که در اختیار دکورهای این فیلم برای فیلمبرداری قرار گرفته بگونه‌ای آماده سازی شده که بعد از این فیلم، قابلیت ارائه خدمات به سایر فیلم‌های عروسکی را نیز داشته باشد.

او درمورد احتمال شرکت فیلم خاله قورباغه در "جشنواره فیلمهای کودک اصفهان" خاطرنشان کرد: بی تردید "خاله قورباغه" را  بعد از این همه معطلی و وسواس، وارد شرایط شتاب برای رسیدن به هیچ جشنواره‌ای نخواهم کرد بخصوص جشنواره اصفهان که هنوز هیچ تصور روشنی از زمان و شیوه برگزاری آن  وجود ندارد. باید دید طی هفتهها و لابد ماه‌های آینده، این جشنواره چه سرنوشتی پیدا می‌کند و چقدر برای حضور امثال من و فیلم هایمان رغبت برانگیز خواهد بود. تا این لحظه که هنوز ما نمی‌دانیم فرمان این جشنواره در دست کیست؟ وزارت ارشاد؟ سازمان سینمایی؟ بنیاد فارابی؟ شهرداری اصفهان؟ شورای شهر اصفهان؟ استانداری اصفهان؟ ارشاد اصفهان؟ و یا...؟ فقط همین قدر برایمان مشخص است که با واگذاری کامل اختیارات جشنواره از سوی جناب وزیر ارشاد به مجموعه مدیریت‌های شهری و دولتی اصفهان، "شورای سیاستگزاری و راهبری سینماهای کودک و نوجوان" نقشی در تصمیمات و برگزاری این جشنواره نخواهد داشت و صرفا نظاره‌گر کیفیت و آرزومند موفقیت آن خواهد بود.امیدوارم دوستان اصفهانی از این استقلال تمام و کمال، با هوشیاری استقبال کنند و دیگر بجای تکرار بحث‌های کلی و کهنه درمورد صحت و سقم طرح تفکیک سینمای کودک از سینمای نوجوان، کار خود را هرچه سریعتر آغاز کرده و به نحو احسن انجام دهند.

طائرپور همچنین با اشاره به مطالبی که اخیرا در انتقاد از "شورای سیاستگزاری و راهبردی سینماهای کودک و نوجوان" و شخص وی به عنوان دبیر شورا منتشر می شود، گفت: انگیزه و وقت اضافه‌ای برای پاسخگویی به مطالبی که درمورد خودم به راست یا دروغ مطرح می‌شود ندارم؛ کسانی که چنین فضاهایی را در عالم رسانه ایجاد می‌کنند، عزم شان برای هدف دیگری جزم شده و استدلال و توضیح در آنها بی اثر است. مزاحم میدان‌داری و توجه طلبی و نان خوردنشان نمی‌شوم. ناراحتی برخی از دوستان ناموفق در عرصه سینمای کودک را هم که یا فیلمنامه‌هایشان در شورا رد شده و یا به حضور در این شورا دعوت نشده‌اند، درک میکنم و گلایه‌ای هم از آنها بخاطر ادعاها و توهین هایشان ندارم؛ ان شالله تلاش می‌کنند و مشغول ساخت آثاری بهتر از آنچه تاکنون ساخته‌اند میشوند و حالشان بهتر می‌شود و دیگر بجای زدن حرفهای بلند، به برداشتن گام های بلند خواهند پرداخت. تکلیف سایت‌های وابسته به مدیریت‌های قبلی سینما هم که برای همه مشخص است. هرچه خصمانه‌تر از  شورا ایراد بگیرند، نشانه آن‌ست که شورا در تغییر شرایط موفق بوده است. ان شالله آنها هم اگر واقعا دلسوز بچه‌های این کشور هستند و دلشان برای تولیدات مناسب برای آنها می تپد، راه بهتری را برای اثبات دلواپسی‌هایشان پیدا خواهند کرد و به شورا  کمک خواهند کرد تا همه با هم سنجیده‌تر قدم برداریم.

طائرپور اعلام کرد که خبرهای مصور و فهرست کامل عوامل فیلم "خاله قورباغه" را بعد از ثبت حقوق و کلید خوردن آن منتشر می‌کند و صرفا عکس‌هایی از مرحله پیش تولید فیلم (گریم خاله قورباغه توسط حکیمه باجی) را در اختیار ایسنا قرار داد.

وی خبر داد که خیال دارد ترانه‌های فیلم را قبل از اکران آن تکثیر و توزیع کند تا بچه‌ها در حین تماشای فیلم احساس آشنایی بیشتری با کاراکترهای آن داشته باشند.

عکس از مریم تخت‌کشیان

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۰:۰۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 95060100002
  • خبرنگار :