به گزارش ایسنا، علی وطنی عصر امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان نهایی اولین المپیاد کشوری سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با بیان اینکه ۷۳ اولویت در نقشه جامع علمی کشور داریم که در این راستا با اولویتهای الف و ب ۱۵ ستاد توسعه فناوری در معاونت علمی راهاندازی کردیم، گفت: پایان دوره استفاده از داروهای شیمیایی نزدیک است و درمان انسانها با استفاده از سلولهای بنیادی در حال آغاز شدن است.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: درحال حاضر درصددیم اولین پژوهشسرای دانشآموزی جهان را در کشور چین با همکاری ستاد توسعه فناوری نانو ایران راهاندازی کنیم که این موضوع در گسترش حوزه فناوری نانو و دستیابی به توسعه بسیار موثر است.
وطنی با بیان اینکه هم اکنون شتاب توسعه علمی هر دو ماه یکبار اتفاق می افتد ادامه داد: اگر قرار باشد در مسیر توسعه علمی توقف کنیم نمی توانیم انتظار داشته باشیم که مطابق با علوم وفنون به روز دنیا حرکت کنیم، از این رو برای دستیابی به جایگاه مناسب در حوزه علم و فناوری باید کار را از مدارس خود آغاز کنیم.
وی با بیان اینکه اصلا این طور نیست که "نتوانیم" بلکه "نخواستهایم که بتوانیم در عرصه علمی توسعه داشته باشیم"، گفت: برای دستیابی به جایگاه مناسب در این حوزه باید عزم ملی شکل گیرد که این اصل از مدارس آغاز میشود. از این رو نباید فقط به مقالات دلخوش کنیم بلکه لازم است از طریق نوآوری "دانایی" را به "دارایی" تبدیل کنیم.
وی افزود: اگر قرار است تا افق ۱۴۰۴، ۵۰ درصد ۱۲۰۰ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی از طریق شرکت دانش بنیان ایجاد شود یعنی باید ۶۰۰ میلیارد دلار تولید ملی از این محل داشته باشیم که این مسأله سهم هر استان را در این حوزه به بیست میلیارد دلار می رساند.
وطنی با اشاره به رکود موجود در اقتصاد کشور گفت: اگر در هر آنچه که ریشه در خاک کشور دارد و همچنین اگر به نیروی انسانی تکیه و سرمایهگذاری کنیم در مسیر دستیابی به توسعه متوقف نمی شویم.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۵۰ دولت و هیأت تجاری مختلف به ایران آمده و از بازار ۸۰ میلیونی کشور بازدید کردهاند، گفت:این در حالی است که خود ما میتوانیم با تکیه بر منابع انسانی و البته شرکت های دانش بنیان که فرصت خوبی برای اشتغال زایی هستند، از این بازار استفاده کنیم.
انتهای پیام