عبدالکریم حسین زاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: شاید فراکسیون امید قدری به زمان نیاز دارد که بتواند همبستگی و همگرایی لازم را پیدا کند. ما به کار تیمی دقیقتری نیاز داریم. ضمن این که تعداد ز یادی از اعضای فراکسیون نیز برای اولین بار تجربه نمایندگی را دارند و همین باعث میشود برای انسجام بیشتر فراکسیون قدری زمان نیاز باشد.
وی افزود: قطعا قبل از هر چیز ما نیازمند آسیب شناسی عملکرد فراکسیون در انتخابات مجلس ، انتخابات هیات رئیسه و کمیسیونها هستیم و باید ببینیم چه دستاوردهایی داشته ایم ، چه فرصتهایی از دست دادهایم و بر اساس شناخت برای موارد آتی از جمله رای گیریهای داخلی تصمیم بگیریم و برای یک سال آینده و نوع تعامل با دولت برنامه ریزی کنیم.
نماینده مردم نقده، در مجلس دربارهی عملکرد فراکسیون امید در انتخاب اعضای کمیسیون تلفیق و هیات رئیسه آن یاد آور شد: ما سعی کردیم اعضای فراکسیون از کمیسیونهای مختلف در تلفیق برنامه حضور پیدا کنند اما تقسیم وظایف و اختیارات درون کمیسیونها باعث شد برخی از اعضای فراکسیون نتوانند عضو تلفیق شوند. تا اینکه نهایتا 16 نفر از اعضای فراکسیون امید در کمیسیون 45 نفره تلفیق عضویت پیدا کردند.
وی یاد آور شد: 16 رایی که برای ریاست آقای تاجگردون در کمیسیون تلفیق داده شد، حداکثر رای اعضای فراکسیون امید در کمیسیون تلفیق برنامه ششم بود. لذا ما نباید انتخاب آقای حاجیبابایی به عنوان رئیس کمیسیون تلفیق را به پای شکست اصلاح طلبان بگذاریم. اگر چه معتقدیم که باید نوع عملکرد فراکسیون در چنین مواردی را با نگاه آسیب شناسانه بررسی کنیم.
انتهای پیام