به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، فهرست این 11 راکتور شامل راکتورهای در حال ساخت در نیروگاههای هستهای روستوف، نوورونژ، لنینگراد 2، لومونوسف، کورسک 2 و کالینینگراد نمیشود.
روسیه قصد دارد تا دو راکتور BN-1200 را در نیروگاه بلویارسک و نیروگاه راکتورهای BN-1200 با ظرفیت تولید 1200 مگاوات برق از نوع راکتورهای سریع نوترونی هستند که از مزیتهای آن میتوان به کاهش تولید پسماندهای رادیواکتیو و کاهش استفاده از سوخت هستهای نام برد.
بنا به گفته کارشناسان، راکتورهای سریع نوترونی زمانی به بیشترین کارآمدی خود دست مییابند که به عنوان بخشی از یک سیستم دو جزئی در کنار یک راکتور نوترونی گرمایی دیگر استفاده شوند.
علاوه بر روسیه تنها چند کشور دیگر دارای راکتورهای نوترونی سریع هستند. گفته میشود که این راکتور علاوه بر افزایش ضریب ایمنی نیروگاههای هستهای قادر خواهند بود تا انرژی هستهای را رقابتیتر کنند.
همچنین بنابراین برنامه قرار است یک واحد هستهای شامل یک تاسیسات تولید سوخت ترکیبی اورانیوم و پلوتونیوم با تراکم بالا تا سال 2020 ساخته شود.
علاوه بر این راکتور هستهای با ظرفیت متوسط تحت عنوان WWER-600 قرار است در نیروگاه هستهای کلسکایا 2 در شمال روسیه راهاندازی شود.
انتهای پیام