سردار رحمت‌اللهی وعده داد

سازماندهی حرفه‌ای نیروهای یگان حفاظت میراث فرهنگی

فرمانده یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اظهار امیدواری کرد، بتواند یک یگان منسجم و آموزش دیده و کاملا حرفه‌ای برای سازمان میراث فرهنگی و گردشگری سازماندهی کند.

به گزارش ایسنا، «سردار امیر رحمت‌اللهی» با تأکید بر اینکه باید تراز سازمانی نیروهای یگان حفاظت میراث فرهنگی در حد شئونات آن‌ها افزایش پیدا کند، گفت: من مصمم هستم تا با آسیب‌شناسی وضعیت موجود و با تشریح اهمیت موضوع، همکاران‌مان بتوانند به امر حفاظت از آثار تاریخی پی ببرند، چون با آموزش توانایی‌ها و استعدادهای افراد بروز پیدا می‌کند و قدرت تفکر و تعلق که مقدمه خلاقیت و باروری است بالا رفته و مهارت ایجاد می‌شود.

نگاه امروز به آموزش، تعادل بین پیشگیری و جرم است

او با تأکید بر هدف‌گذاری‌هایش در این زمینه (آموزش و باروری افراد)، گفت: مصمم هستم که خلاقیت و باروری و  افزایش توانایی‌های افراد را با همکاری همه مدیران سازمان میراث فرهنگی در افراد یگان حفاظت ایجاد کنم. در واقع در نگاه سنتی به وظایف و مأموریت‌های پلیس، عمدتا آموزش‌ها متمرکز بر تکنیک‌های دفاعی و تقویت قوای جسمانی بود، اما در نگرش و رویکردهای جدید نیروی انتظامی آموزش‌ها عمدتا مبتنی بر ایجاد تعادل بین پیشگیری جرم و ایجاد قانون است. بنابراین هدف‌گذاری این دوره با این نگرش آغاز شد.

سردار رحمت‌اللهی که صبح امروز (19 مرداد) در مراسم اختتامیه کارگاه آموزشی کارگاه اسکورت و نظارت بر جابجایی اشیای فرهنگی در دانشگاه نیروی انتظامی امین سخن می‌گفت، با بیان اینکه باید جابجایی آثار تاریخی با امنیت مناسب و توسط افراد حرفه‌ای صورت گیرد، ادامه داد: چند وجهی بودن مأموریت‌ها و وظایف همکاران در یگان حفاظت مسئله‌ای است که باید به آن پرداخته شود. بخشی از وظایف نیروها جنبه حفاظتی از همه اموال سازمان میراث فرهنگی را به صورت شبانه‌روزی دارد. بخش دیگری از کارها جنبه انتظامی و بخش دیگر جنبه امنیتی دارند که قانون‌گذار، جرایم علیه میراث فرهنگی را جزو جرایم علیه امنیت قرار داده و حتی شروع جرم علیه میراث فرهنگی مانند آغاز به کار حفاری در محوطه‌های تاریخی یک جرم محسوب شده و مجازات دارد.

گردشگران، جنبه مغفول مانده در دستورالعمل‌های نیروهای مسلح

فرمانده یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به تصریح یک دستورالعمل توسط نیروهای مسلح که تا امروز مغفول مانده و جنبه اطلاعاتی دارد، گفت: یکی از اهداف مهم و استراتژیک دولت، توسعه گردشگری و ایجاد جاذبه‌هایی است که بتوانیم سهم خود را در آن افزایش دهیم. در این دستورالعمل به صراحت قید شده که یگان انتظامی برای تردد و اقامت گردشگران باید با ناجا همکاری داشته باشد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به کاهش احساس امنیت حتی با بروز بزه‌دیدگی‌های عمومی ناشی از جرایم خود اظهار کرد: این موارد احساس امنیت را کاهش می‌دهد و مستقیما با منافع عمومی ما ارتباط دارد. اگر گردشگر خارجی در کشور ما بزه‌دیده شود یا مورد سرقت یا آسیب‌های دیگر قرار بگیرد همین مقدار کفایت می‌کند که نگاه مثبت نسبت به کشورمان مخدوش شود. این وظایف مشابهت زیادی با همکاران نیروی انتظامی دارد و اساسا فلسفه تشکیل نیروی انتظامی در دستگاه‌های کشوری، واگذاری بخشی از وظایف‌شان بوده تا کار آن‌ها را سبک‌تر کند.

سردار رحمت‌اللهی در ادامه به امضای یک تفاهم‌نامه پنج ساله با نیروی انتظامی اشاره کرد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 95050111972
  • خبرنگار : 71191