فراکسیون گردشگری پیگیر تغییر ساعت کار سازمان میراث فرهنگی شد

نایب رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی از پیگیری فراکسیون متبوعش برای تغییر ساعت کار سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برای افزایش درآمدهای ریالی و ارزی این سازمان از ناحیه گردشگران داخلی و خارجی شد.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: متأسفانه به دلیل همزمان بودن ساعت کار بخش ستادی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و اماکن گردشگری مرتبط با این سازمان با سایر سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی، درآمدهای سازمان مذکور در حداقل قرار گرفته است.

وی افزود: پیشنهاد فراکسیون در بخش ستادی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری این است که این سازمان همچون مجموعه هتلداران که در روزهای تعطیل، تعطیل نیستند ساعت کار خود را به گونه‌ای اصلاح کند که در ایام و تعطیلات خاص مثل نوروز، تعطیلات ملی و مناسبتی در فصل تابستان که اوج سفرهای گردشگری داخلی و خارجی است بتوانند به گردشگران سرویس ارائه دهند.

نایب رئیس فراکسیون گردشگری، تأکید کرد: ظرفیت بخش گردشگری کشور بسیار بالاست. مشروط بر آنکه بسترهای لازم برای توسعه این صنعت توسط مدیران سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به درستی و معقولانه برنامه‌ریزی شود. یکی از بزرگترین ایرادات و انتقاداتی که به این سازمان وارد است این است که بخش ستادی و اکثر اماکن گردشگری مرتبط با این سازمان در روزهای تعطیل که اوج سفرهای گردشگری داخلی و خارجی است، تعطیل هستند و این موجب جذب نشدن میلیون‌ها ریال و دلار می‌شود که در نهایت درآمدهای سازمان مذکور و دولت وصول نخواهد شد.

نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی خواستار تغییر ساعت کاری سازمان مذکور و اماکن گردشگری مرتبط با این سازمان از روزهای پنج‌شنبه و جمعه به سایر روزهای هفته شد و افزود: بی‌توجهی به این مسأله مهم تاکنون موجب وصول نشدن میلیون‌ها دلار و ریال از درآمدها شده است که این سازمان می‌توانسته است از ناحیه گردشگران داخلی و خارجی به دست آورد.  

حجت الاسلام والمسلمین سلیمی خواستار توجه جدی مدیران سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به این مسأله شد و افزود: برای اصلاح ساعت کاری یا شیفت‌بندی کردن نیروهای ستادی این سازمان احتیاجی به طرح مجلس نیست. مدیران این سازمان می‌توانند بر اساس اختیارات خود و به راحتی روزها و ساعت کاری خود را تغییر دهند. اگر نیاز به قانون جدید باشد نیز می‌توانند به مجلس لایحه بدهند.

نایب رئیس فراکسیون گردشگری مجلس،‌ شیفت‌بندی کردن نیروهای ستادی و اماکن گردشگری مرتبط با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را مورد اشاره قرار داد و افزود: نمی‌دانم چرا مدیران این سازمان برای از دست ندادن درآمدهای سرشاری که از ناحیه گردشگران و توریست‌های داخلی و خارجی می‌تواند به دست آورد نیروهای خود را مثل مراکز بهداشتی و درمانی، مطبوعات، ‌بیمارستان‌ها،‌ آتش‌نشانی‌ها و سایر مشاغل مشابه، شیفت‌بندی نمی‌کند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95050110823
  • خبرنگار : 90089