به گزارش ایسنا به نقل از دیلیمیل، کشف شکل جدید نور در نهایت در صنایع الکترونیک کاربرد دارد. در واقع آنچه که امروز بشر به نام رایانه میشناسد مفهومی پیچیده از حرکت الکترونها در مدارهای رسانای الکتریک است با اکتشاف جدید به جای استفاده از الکترون، از فوتونهای نور با هدف خلق پدیده فیزیک کوآنتومی استفاده میشود.
در این مطالعه مشخص شد که شکل جدید نور با ترکیب فوتونهای نور به تنها یک الکترون قابل تولید است. پس از ترکیب شدن دو ماده فاقد جرم خواص مثبت آنها افزایش مییابد.
محققان کالج لندن معتقدند که در صورت تایید یافتههای این مطالعه در نهایت میتوان پدیده فیزیک کوآنتومی را مورد بررسی قرار داد. فیزیک کوآنتوم به معنای تحت کنترل درآوردن ذرات کوچکتر از اتم در مقیاس قابل مشاهده است.
پرتوهای نور پس از برخورد با مواد معمولی با تمامی الکترونهای موجود در سطح ماده واکنش انجام میدهند، اما با به کارگیری تئوری جدید فیزیکی اخیر و مواد جدید موسوم به عایقهای توپولوژیکی، ایجاد پیوند با تنها یک الکترون موجود در سطح امکانپذیر میشود.
پرتوهای نور در شرایط معمولی به صورت مستقیم حرکت میکنند، اما هنگامی که آنها با الکترونهای سطح مواد پیوند برقرار کنند امکان کنترل آنها در مسیرهای از پیش تعیین شده وجود دارد.
دکتر وینسنزو جیانینی، متخصص فیزیک ذرات از کالج سلطنتی لندن عنوان کرد: استفاده انفرادی از الکترونها و فوتونها در مدارهای الکترونیک همیشه معایبی را به همراه داشته است، اما در صورت ترکیب الکترون و فوتون قابلیتهای حرکتی و کنترل در مسیر دو چندان میشود، بهطوریکه الکترونها در سطوح ناصاف یا مدارهای دچار انحنا یا قطعی قادر به عبور میشوند.
وی در ادامه افزود: عایقهای توپولوژیکی از کرههای بسیار کوچک در مقیاس 0.00000001 متر ساخته میشوند تا امکان واکنش تکی فوتونها با الکترونها افزایش یابد.
انتهای پیام