به گزارش ایسنا به نقل از دیجیتال ترندز ، کارآیی این چاپگر خانگی به گونهای است که پوره های مواد مختلف یخ زده در آن قرار میگیرد و غذاهای مختلف و ترکیبات متنوع و طعم های مختلف در این دستگاه پخته شده و از آن بیرون میآید.
این محققان به سرپرستی پرفسور هاد لیپسون این ایده جدید را اجرایی خواهند کرد.
در حال حاضر این چاپگر در مراحل اولیه توسعه بوده و خبرها حاکی از این است که تا سال 2020 تکمیل شده و روانه بازار خواهد شد.
این فناوری برای کسانی مناسب است که بیشتر وقت خود را در بیرون از خانه گذرانده و وقت زیادی برای پخت و پز در منزل ندارند.
از طرف دیگر این چاپگر از دور ریخته شدن مواد غذایی جلوگیری کرده که این امر میتواند برای خانواده ها بسیار مقرون به صرفه باشد.
چاپگر محققان دانشگاه کلمبیا با پخت غذاهای جالب و عجیب و غریب و مناسب با هر سلیقه و ذائقهای میتواند تحولی بزرگ در دنیای غذا و آشپزی ایجاد کند.
اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، این فناوری جدید تا 4 سال دیگر یعنی سال 2020 روانه بازار خواهد شد.
انتهای پیام