مهدی وجدانی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه روی بلیتهای این کنسرت نوشته شده است «لطفا با پوشش رسمی و مناسب در کنسرت حضور داشته باشید» اظهار کرد: مردم ما وقتی به کنسرت میآیند، مشکل پوشش دارند. وقتی به کنسرت پاپ میروند، انگار به عروسی میروند و زمانی که به کنسرت کلاسیک میآیند، با چیپس و پفک میآیند. ما تلاش میکنیم فرهنگسازی کنیم و به همین دلیل، روی بلیتهای این کنسرت نوشتهایم، لطفا با پوشش رسمی و مناسب در کنسرت حضور داشته باشید. برای حمایت از تولید داخلی، لباس نوازندگان زن و مرد این کنسرت توسط برندهای ایرانی طراحی میشود.
وی درباره این کنسرت، توضیح داد: در این کنسرت، شش نوازنده سازهای ایرانی و کلاسیک بخشهایی از آلبوم من را با نام «جایی برای ابدیت» و قطعات جدید را اجرا میکنند. ویولن، ویولنسل، تار، پیانو، قانون (یا کمانچه) سازهایی هستند که در این اجرا همنوازی میکنند.
وجدانی ادامه داد: بخشی از کنسرت «حس مشترک» بر پایه بداههنوازی خواهد بود که بهترینهای نوازندگی که در ارکستر سمفونیک و ارکستر ملی حضور داشتند، با ما همکاری میکنند. موسیقیهای شکلگرفته در این کنسرت بر پایه احساسات نوازندگان است.
او بیان کرد: تلفیق سازها، از موسیقی ایرانی نشأت میگیرد و به سمت موسیقی کشور ترکیه میرود. بنابراین در این اجرا تمهای ترکی، ایرانی و کلاسیک را میشنویم. هر قطعه بهطور جداگانه، یکی از این تمها را خواهد داشت و در بخشی از این کنسرت، این تمها تلفیق میشوند. شنیدن این قطعات ممکن است برای مردم عادی سخت باشد و ما سعی کردهایم از این سختی کم کنیم و این قطعات را به سلیقه مردم امروزی نزدیک کنیم تا آنها لذت ببرند.
رهبر ارکستر «نوای صلح» با تأکید بر اینکه این ارکستر تمرین خود را دارد و این آنسامبل از دل آن بیرون آمده است، گفت: ارکستر «نوای صلح» رپرتوار دوره رمانتیک را نیز با اجرای قطعاتی از ژرژ بیزه - آهنگساز فرانسوی دوره رمانتیک - پس از ماه محرم روی صحنه میبرد.
به گزارش ایسنا، کنسرت آنسامبل «نوای صلح» با نام «حس مشترک» ساعت ۲۱ روز سوم شهریورماه در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه میرود.
انتهای پیام