وی با اشاره به اینکه تجاریسازی فناوری و اشتغال از نیازهای اساسی استان محسوب میشود، تاکید کرد: اگر آموزشهای جهاد دانشگاهی در راستای اشتغالزایی حرکت کند، جوانان کارآمد و ماهری در تمام زمینهها، اعم از بازاریابی تا فنون کاربردی و تجارت، خواهیم داشت و این آموزشها مبدا تزریق نیروی کارآمد به بدنه نظام خواهد شد.
استاندار با بیان اینکه کشور در برخی زمینهها با دیگر کشورها فاصله دارد، گفت: خوشبختانه کشور در مباحث علمی و پژوهشی مانند انرژی هستهای پیشرفت قابل توجهی داشته است که این پیشرفت را مرهون نهادهایی چون جهاد دانشگاهی هستیم.
وی با اشاره به اینکه پژوهشها باید به صورت هدفمند به نیازهای کشور پاسخ دهند، تصریح کرد: استان ما به شدت نیازمند نتایج پژوهشها علمی و کاربردی است.
استاندار با اشاره به اینکه در پروژههایی که به موفقیت نرسیدهاند، عامل اصلی نبود پشتوانه علمی بوده است، تاکید کرد: عدم انجام پژوهشهای علمی نقش اساسی در آزمون و خطاها و هزینههای بیمورد دارد.
سلیمانی دشتکی با بیان اینکه در حال حاضر آموزشها و پژوهشهای بسیاری از دانشگاهها تابع فرهنگ است و نه نیازسنجی جامعه، تصریح کرد: انتظار میرود که پژوهشهای جهاد دانشگاهی الگویی برای دانشگاهها شود و متناسب با نیاز توسعه استان در زمینههای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و عمرانی ورود بیشتری داشته باشند.
وی به مسائلی همچون اجتماعی، سیاسی، جامعه شناسی اشاره کرد و گفت: اگر پژوهشها به درستی انجام شود، علل بسیاری از مشکلات و ناهنجاریها مشخص شده و کمک شایانی به جامعه خواهد کرد.
سلیمانی دشتکی تاکید کرد: لازم است حوزه افکار سنجی در تمامی حوزهها اعم از سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ورود پیدا کند زیرا که نتایج مطلوبی در پی خواهد داشت.
استاندار با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در حوزه آموزشی در سطح استان بانی خیر شده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم آموزش در تمامی مراکز آموزشی به سمت تخصصی شدن حرکت کرده و از حالت تئوری خارج شود و شکل کاربردی به خود بگیرد.
انتهای پیام