به گزارش ایسنا، علی نجفی در جلسه توجیهی قطب های صنایع تبدیلی بهشهر که با حضور رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: در سال 94 ، در سطح 850 هکتار انار بارور با عملکرد 12 تن در هکتار تولید شد. می توان گفت بهشهر قطب تولید انار در استان مازندران است و با ایجاد صنایع تبدیلی قابلیت تبدیل به قطب انار کشور را دارد.
وی با بیان اینکه با توجه به شرایط اقلیمی، پوشش گیاهی و نوع خاک شنی و رسی در بهشهر، میوه انار به خوبی رشد و نمو می کند، خاطرنشان کرد: در شبه جزیره میانکاله به عنوان رویشگاه انار خودرو، 12 هزار هکتار انار وحشی وجود دارد.
نجفی عنوان کرد: میوه انار کاملا قابل بهره برداری است و در برخی شهرستان ها از انار چندین محصول مانند رب انار، سرکه انار، روغن انار، لواشک انار و حتی از هسته انار برای خوراک دام و طیور و از پوست انار برای صنعت نساجی استفاده می شود اما در حال حاضر در شهرستان بهشهر فقط به صورت سنتی رب انار تهیه می شود. می توان با ایجاد صنایع تبدیلی از این ظرفیت در شهرستان بهشهر نیز استفاده کرد.
وی تصریح کرد: شهرستان بهشهر ظرفیت بالایی در تولید انار دارد و امیدواریم با همکاری سازمان بسیج سازندگی بتوانیم انار بهشهر را به عنوان یک برند در سطح کشور مطرح کنیم تا تبدیل به قطب انار کشور شود.
انتهای پیام