پوشاک ایرانی در حال انقراض...

رئیس اتحادیه پوشاک دوخته مشهد گفت: تولیدکننده‌های پوشاک در ایران هر روز کمتر می‌شوند.

سید مهدی لسان طوسی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان این مطلب افزود: با شرایط حاکم حجم زیاد کالای قاچاق و کم‌توجهی‌هایی که نسبت به تولیدکنندگان می‌شود آن‌ها یکی پس از دیگری متواری شده و پول‌هایشان را وارد کسب و کار دلالی و واسطه‌گری می‌کنند.

وی یادآور شد: هیچ کدام از سیاست‌هایی که در بحث تقویت تولید اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل وجود دارد محقق نشده است.

لسان طوسی با اشاره به وضعیت بد بازار تصریح کرد: با توجه به بررسی‌های انجام شده از 6000 واحد صنفی 2000 واحد متواری و در حال ابطال شدن هستند و این نشانه وضعیت بد بازار، رکود اقتصادی و نداشتن برنامه‌ای مناسب برای بازار و عرضه و تقاضاست.

وی با بیان اینکه  50 درصد پوشاک موجود در بازار مارک ترک هستند، خاطرنشان کرد: بازار باید به‌صورت رقابتی باشد در این صورت قیمت‌ها به میزان مناسبی می‌رسد و مصرف‌کننده، تولیدکننده و عرضه‌کننده منتفع می‌شوند، اما دخالت در بحث قیمت‌‎گذاری موجب می‌شود تعدادی از تولید کنندگان که جنس خوبی تولید می‌کنند نتوانند اجناس خود را به قیمت واقعی بفروشند و مجبور به فروش آنها با نام جنس ترک می‌شوند.

رئیس اتحادیه پوشاک دوخته مشهد در خصوص تخلفات، اظهار کرد: مهم‌ترین تخلف‌های صورت گرفته هم‌اکنون در بحث کالای قاچاق است. مثلا فردی 100میلیون تومان جنس وارد می‌کند در حالی که تنها 10 میلیون تومان آن قانونی  و 90 میلیون تومان آن غیرقانونی است و با داشتن برگ سبز 10 میلیون جنس، موجودی کالای فروشگاه را در حد 10 میلیون نگه می‌دارد و این صدمه مستقیم به تولیدکنندگان داخلی می‌زند.

وی ادامه داد: تولیدات ما این ظرفیت را دارد که در بحث پوشاک حتی بالاتر از ترک قرار گیرد، اما به‌واسطه ظلمی که به تولید کنندگان‌مان می‌شود کارگاه‌های تولیدی پشت سر هم با کم شدن ظرفیت‌شان اقدام به تعطیلی می‌کنند.

لسان طوسی در خصوص برخورد با پوشاک نامتعارف در شهر عنوان کرد: در گشت اماکن که هفته‌ای دوبار انجام می‌شود در این خصوص به واحدهای صنفی گوشزد و اخطارهای لازم به آن‌ها داده می‌شود و در صورت عدم رعایت با آن‌ها برخورد و پلمپ می‌شوند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 95050106289
  • خبرنگار :