به گزارش ایسنا موسسه اقتصاد و انرژی ژاپن در گزارش چشمانداز اقتصاد و انرژی ۲۰۱۷ ژاپن، تاثیرات اقتصادی و آب و هوایی از سرگیری فعالیت راکتورهای ژاپن در دو سال آینده را مورد لحاظ قرار داده است.
این موسسه تخمین زده است که اگر از سرگیری فعالیت راکتورهای ژاپن بنا بر برنامه کنونی پیش رود تا مارس ۲۰۱۷، ۷ راکتور و تا مارس ۲۰۱۸ نیز در مجموع ۱۹ راکتور فعالیت خود را از سر خواهند گرفت که این تعداد راکتور سالانه ۱۱۹ تراوات برق تولید کنند. میزان تولید برق توسط راکتورهای هستهای ژاپن تا پیش از وقوع فاجعه هستهای فوکوشیما در سال ۲۰۱۰ حدود ۲۸۸ تراوات در هر سال بوده است.
به گزارش ایسنا، در مارس ۲۰۱۱ وقوع زلزله و در پی آن سونامی باعث ورود مقادیر زیادی از آب دریا به داخل نیروگاه هستهای فوکوشیما شد که در اثر گدازش دو راکتور این نیروگاه مواد رادیواکتیو به بیرون نشت پیدا کرد.
بنابر گزارش این موسسه، مقدار آلایندههای کربنی در سال ۲۰۱۷، هزار و ۹۴ میلیون تن خواهد بود در صورتی که مقدار آلایندههای کربنی در سال ۲۰۱۳ به رقم کم سابقه هزار و ۲۳۵ میلیون تن کربن دیاکسید رسید.
همچنین در سناریوی ایدهآل این گزارش تا مارس ۲۰۱۸، ۲۵ واحد هستهای فعالیت خود را از سر خواهند گرفت.
تاکنون چهار راکتور هستهای ژاپن از جمله راکتورهای سندای ۱ و ۲ و تاکاهاما ۳ و ۴ تحت قوانین ایمنی جدید فعالیت خود را از سرگرفتهاند. اگرچه واحدهای ۳ و ۴ نیروگاه هستهای تاکاهاما از مارس تاکنون بنابر دستور دادگاه این منطقه خاموش بودهاند.
در این گزارش آمده است: روند پشت سرگذاشتن بررسیهای ایمنی و آغاز از سرگیری فعالیت راکتور تحت قوانین جدید نظارتی به تدریج در حال حرکت است اما هنوز ابهامات زیادی در مورد تصمیمات قضایی و پذیرش محلی از سرگیری فعالیت نیروگاه و تاثیر آن بر این روند وجود دارد.
انتهای پیام