اسماعیل پرویزیفر در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، همچنین افزایش قیمت نهادهها را از دیگر دلایل جوجهریزی نکردن مرغداریها عنوان کرد و افزود: گاه هزینههای تولید یک کیلوگرم مرغ بیشتر از هزینههای فروش آن است و همین موضوع مرغداران را از برنامهریزی برای جوجهریزی منصرف میکند.
پرویزیفر افزود: افزایش قیمت ذرت به عنوان یکی از نهادههای مهم در صنعت مرغداری کاهش میزان جوجهریزی در سالنهای مرغداری را سبب شده است.
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به برنامهریزی برای توزیع مرغ منجمد به منظور تعدیل قیمت مرغ در بازار، گفت: در حال حاضر روزانه بین چهار تا پنج تن مرغ منجمد در سطح استان توزیع میشود.
پرویزیفر سپس با اشاره به وجود مرغ منجمد کافی در سردخانههای استان، گفت: به اندازه کشش بازار مرغ منجمد عرضه میشود.
وی افزود: این ظرفیت را داریم تا در صورت وجود تقاضا روزانه بین 20 تا 30 تن مرغ منجمد را در استان توزیع کنیم.
پرویزیفر افزود: برای تعدیل قیمت مرغ در بازار در تلاشیم تا به صورت سیار نیز عرضه مرغ منجمد را به هماستانیها داشته باشیم، هر چند مردم استان علاقه زیادی به خرید مرغ منجمد ندارند.
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمانشاه نیاز روزانه استان کرمانشاه به مرغ را حدود 100 تن اعلام کرد.
پرویزیفر در ادامه با بیان اینکه افت و خیزهای قیمت مرغ صنعت مرغداری را به مخاطره خواهد انداخت، کاهش زیاد قیمت مرغ در بازار را نیز باعث متضرر شدن مرغداران دانست و افزود: باید شرایط بگونهای باشد که مرغداران هم متضرر نشده و بتوانند به کار خود ادامه بدهند.
پرویزیفر با بیان اینکه در تمام دنیا قیمت مرغ را بازار تعیین میکند، گفت: قیمت مرغ باید براساس قانون عرضه و تقاضا تعیین شود تا تولیدکنندگان هم متضرر نشوند.
انتهای پیام