رییس هیئت مدیره سندیکای صنعت برق اصفهان:

رغبتی برای سرمایه گذاری در صنعت برق وجود ندارد

رییس هیئت مدیره سندیکای صنعت برق اصفهان گفت: در تمام استان‌ها به خصوص استان‌های فارس و خراسان رضوی مسؤولان استانی برای شرکت‌های محلی خود ارزش خاصی قائل هستند، اما این موضوع در استان اصفهان این گونه نیست.

به گزارش ایسنا، علی صفرنوراله امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری با موضوع مشکلات کسب و کار در پسابرجام با محوریت مالیات و بیمه‌های تأمین اجتماعی، اظهار کرد: سندیکای برق ایران از 17 سال پیش تشکیل شده و حدود 500 عضو دارد. شعبه اصفهان فعال‌ترین شعبه سندیکای صنعت برق کشور است.

وی با بیان اینکه بیکاری از جمله مشکلات اصلی اعضای سندیکای صنعت برق است، افزود: طلب اعضای سندیکا از دولت و شرکت‌های نیمه دولتی از دیگر مشکلات اعضا است. با توجه به بدهی‌های اعضا، این افراد نمی‌توانند با بانک‌ها مراوده مناسبی داشته باشند.

رییس هیئت مدیره سندیکای صنعت برق اصفهان با بیان اینکه سرمایه گذاران هیچ رغبتی برای سرمایه گذاری در صنعت برق ندارند، گفت: مسأله روزمره اعضا بحث‌های مالیاتی و نهایتاً بحث‌های تأمین اجتماعی است. مشکلاتی از قبیل عدم اجرای قوانین و شفافیت قوانین مالیاتی مشکلاتی است که بحث‌های مالیاتی را باعث شده است.

صفرنوراله به تغییر سریع قوانین اشاره و اضافه کرد: این موضوع باعث می‌شود سرمایه‌گذار نتواند برای سرمایه گذاری خود برنامه ریزی درستی انجام دهد. در صورت ایجاد زیرساخت‌های لازم برای ارتباط با دنیای خارج، اجرای درست قوانین و سلیقه‌ای عمل نکردن دولت در بحث‌های مالیاتی، شرکت‌ها می‌توانند به فعالیت خود به طور مناسب ادامه دهند.

وی توسعه و ایجاد کسب و کار را راه حل مسأله رکود اعلام کرد و گفت: در صورت حل نشدن این مسأله روز به روز به میزان رکود در کشور افزوده خواهد شد.

این عضو هیئت مدیره فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران با اشاره به اختلاف نظر سندیکای صنعت برق استان اصفهان با مسؤولان استانی، اظهار کرد: در تمام استان‌ها به خصوص استان‌های فارس و خراسان رضوی مسؤولان استانی برای شرکت‌های محلی خود ارزش خاصی قائل هستند، اما این موضوع در استان اصفهان وجود ندارد و این مهم یکی از اختلاف نظرهای ما با مسؤولان استان است.

صفرنوراله با بیان اینکه میزان نقدینگی در کشور حدود یک هزار هزار میلیارد تومان برآورد شده است، ادامه داد: چند درصد از این میزان نقدینگی در بخش خصوصی و چند درصد در اقتصاد زیر زمینی و اقتصاد سیاه است؟ هنوز شفافیت در رابطه با این موضوع وجود ندارد.

وی افزود: تا پیش از تحریم‌ها، با بانک‌ها و شرکت‌های بزرگ دنیا در ارتباط بودیم، اما با ایجاد تحریم‌ها همه شرکت‌های داخلی به صورت کامل قفل شدند. همچنان در شرایط پساتحریم این باور برای بانک‌های جهانی ایجاد نشده تا وارد مذاکره با کشور شوند. 

رییس هیئت مدیره سندیکای صنعت برق اصفهان با بیان اینکه بالاترین صادرات خدمات مهندسی در کشور از استان اصفهان است، اضافه کرد: سرمایه گذار خارجی نیز با تأمین زیرساخت‌ها برای حضور در کشور و سرمایه گذاری در کشور رغبت پیدا خواهند کرد.

صفرنوراله با بیان اینکه وزارت نیرو در چند سال اخیر 30 هزار میلیارد تومان به پیمانکاران و بخش‌های خصوصی بدهکار است، گفت: بخش خصوصی نیز به دلیل عدم دریافت بدهی‌های خود از دولت به بانک‌ها بدهکار شده است و تا طلب خود را وصول نکند نمی‌تواند بدهی‌های بانکی خود را پرداخت کند. 
 
وی افزود: تنها محلی که برای صنایع کوچک و متوسط استان اصفهان حرکتی انجام داده، اتاق بازرگانی اصفهان است به این ترتیب که صنایع کوچک و متوسط از طریق سیستم SPX به شرکت‌های کوچک و متوسط دنیا متصل شدند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۵ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 95050103304
  • خبرنگار :