به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری نیشن، ژان – پل لابورد، مدیر اجرایی کمیته اجرایی مبارزه با تروریسم سازمان ملل گفت: در دیپلماسی پیشگیرانه و حل درگیری، نقش سازمان ملل متحد کردن مردم است. امیدوارم ما روزی بتوانیم به این درگیری پایان دهیم و آن را حل کنیم. پس از آن ما شاهد کاهش اقدامات مرتبط با تروریسم خواهیم بود. ما همچنین خواستار خوشنیتی کشورهای عضو هستیم. چطور میتوان این مساله را بدون نیت خوب کشورهای عضو حل کرد؟
این مقام سازمان ملل افزود: با توجه به سراسری بودن بحث تروریسم و اینکه بیش از 30 هزار تروریست خارجی از حدود 100 کشور جهان وجود دارند، تروریسم به تهدیدی جهانی تبدیل شده که نیازمند واکنش جامع و متحد است. با این حال شکی وجود ندارد که تهدید تروریسم همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند؛ همانطور که در بسیاری از مناطق جهان شاهد هستیم. یک کشور در جایگاه و موقعیتی نیست که بتواند به تنهایی با این پدیده مقابله کند.
او پیش از نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره قطعنامه 2178 که برای ریشهکن کردن موج شبهنظامیان تروریست خارجی بود، گفت: گرچه طی ماههای اخیر شاهد کاهش توسعه ارضی و نظامی داعش بودهایم اما قابلیتهای این گروه در حال تبدیل شدن به یک "سازمان تروریستی واقعی" است. این گروه امسال دستکم 393 حمله در طول ماه رمضان در 16 کشور داشت که اکثر آنها در عراق و سوریه رخ داد. به دلیل این انعطافپذیری، جهان در آینده نزدیک جای امنتری نخواهد شد.
انتهای پیام