به گزارش ایسنا، دکتر بهادری، رئیس دفتر دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در پنجمین جشن یکپارچه علوم پزشکی تهران با تاکید بر این که دانشآموختگان افتخار این دانشگاه هستند، اظهار کرد: این مراسم جشن فارغالتحصیلان سال تحصیلی 94-95 دانشگاه علوم پزشکی تهران است که با شرکت 4000 هزار تن از دانشآموختگان و خانوادههای آنها از 12 دانشکده و موسسات وابسته برگزار می شود.
وی در ادامه تصریح کرد: در زندگی هر فرد روزهایی وجود دارد که برایش ماندنی است. یکی از آن روزها جشن دانشآموختگی است که این جشن هر سال با حضور فارغالتحصیلان تمامی دانشکدههای دانشگاه از مقاطع و رشتههای تحصیلی مختلف به صورت یکپارچه به منظور آشنایی دانشآموختگان با یکدیگر و آمادگی آنها برای خدمت به جامعه در یک شبکه منسجم برگزار میشود.
دکتر بهادری خاطرنشان کرد: تمامی رشتهها و مقاطع دانشآموختگان تمامی رشتهها و مقاطع دانشگاه علوم پزشکی تهران که نقش موثر در سیستم نظام سلامت دارند، برای خدمت به جامعهای واحد تربیت شدهاند، بنابراین در این مراسم تمامی دانشآموختگان سوگندنامه مشترک خدمت به نظام سلامت خواهند خواند.
رئیس دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مهمترین اهداف برگزاری پنجمین جشن دانشآموختگی اشاره کرد و گفت: اولین هدف این است که نشان دهیم دانشگاه علوم پزشکی تهران در یک سال چقدر توانسته نیروی انسانی مناسب برای ارائه خدمات سلامت به جامعه تحویل دهد؛ چرا که بزرگترین سرمایه جامعه نیروی انسانی تحصیلکرده و با مهارت است که بتواند به نیازهای جامعه پاسخ دهد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: از دیگر اهداف برگزاری پنجمین جشن دانشآموختگی دانشگاه علوم پزشکی تهران این است که یک ارتباط منسجم بین دانشآموختگان تمامی رشتهها و خانوادههای آنها برقرار شود. در واقع یکی از مشکلاتی که در آموزش عالی وجود دارد، تفاوتهایی است که در رشتهها و مقاطع مختلف ایجاد شده است. این تفاوتها معنی ندارد چون هر رشته اهمیت خاص خود را دارد. یک پزشک به همان اندازه به جامعه خدمت میکند که پرستار در حرفه خود خدمت میکند. ما باید جدا بودن رشتهها را برداریم و نشان دهیم این عده که در یک بدنه جامعه علمی به جامعه تحویل میدهیم از کارشناس ساده تا فوق دکتری و غیره همه با هم برای خدمت به مردم هستند.
به گفته وی هدف سوم برگزاری این مراسم این است که به مردم نشان داده شود، مالیاتی که به عنوان بودجه به دانشگاهها داده میشود، بیهوده صرف نشده و این مالیاتها منجر به افزونی دانش، افزونی فنون و نیروی انسانی شده که همه برای خدمت به جامعه به کار خواهند گرفت. اقدامی که دانشگاه علوم پزشکی تهران در این راستا انجام میدهد بسیار مفید و با ارزش است و امیدوارم سایر دانشگاهها نیز چنین عمل کنند.
دکتر بهادری خاطرنشان کرد: سالیانه حدود 2000 نفر در رشتهها و مقاطع مختلف از دانشگاه علوم پزشکی تهران فارغالتحصیل میشوند که برگزاری جشن فارغالتحصیلی آنها از ابتدای سال برنامهریزی میشود. در واقع یکی از اهداف راهاندازی دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران این است که دانشجویان بعد از فارغالتحصیلی ارتباط خود را با دانشگاه قطع نکنند و دانشگاه بتواند از پتانسیلهای علمی، اخلاقی و فرهنگی آنها در عرصههای مختلف آموزش، پژوهش و سایر خدمات استفاده کند.
به گزارش ایسنا، در این مراسم که با حضور دکتر باقر لاریجانی، معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر حمید اکبری، قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر علی جعفریان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و بسیاری از اساتید و پیشکسوتان این دانشگاه برگزار شد، ضمن قرائت سوگندنامه مشترک خدمت به نظام سلامت از دانشآموختگان و اساتید برگزیده این دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام