به گزارش ایسنا، محمدرضا پورابراهیمی ثبت جهانی دشت لوت را یک موقعیت استثنایی برای جذب سرمایهگذار به سوی منطقه دانست و اظهار کرد: در این مسیر، بناهای تاریخی به عنوان جذابیت دیگر گردشگری منطقه و ظرفیتی که برای پوشش دادن ضعف زیر ساختهای ما هستند، باید در اولویت ویژه قرار بگیرند.
او افزود: ثبت جهانی «دشت لوت» به عنوان یک جاذبه گردشگری طبیعی، موقعیتهای ویژهای را برای استانهای کرمان، یزد و خراسان جنوبی ایجاد میکند.
نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به آثار تاریخی این استان که در فهرست میراث جهانی به ثبت رسیدهاند، گفت: با این وجود ثبت جهانی این منطقه باید به مثابه آغاز یک عملیات بزرگ سرمایهگذاری در منطقه شناسایی شود و ما متوجه باشیم که نخست باید از همین نقطه اقدامات جدید و جدی را شروع کنیم.
وی با اشاره به وجود بناها و کاروانسراهای تاریخی پر تعداد در استانهای مجاور دشت لوت توضیح داد: پتانسیل دشت لوت یک پتانسیل بزرگ طبیعتگردی است. اما در حاشیه آن نباید از ظرفیت کمنظیر بومگردی و همینطور آثار تاریخی منطقه غافل بود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در واقع باید یک نگاه چند وجهی به ظرفیتهای بزرگ گردشگری منطقه داشته باشیم و شئون مختلف صنعت گردشگری را در این استانها در کنار هم توسعه دهیم.
وی ادامه داد: ثبت جهانی دشت لوت یک موقعیت استثنایی برای جذب سرمایهگذاری به سوی منطقه است و قطعا در این مسیر بناهای تاریخی به عنوان جذابیت دیگر گردشگری منطقه و همینطور ظرفیتی که برای پوشش دادن ضعف زیر ساختهای ما هستند، باید در اولویت ویژه قرار بگیرند.
به گزارش صندوق احیاء و بهرهبرداری از آثار تاریخی؛ پور ابراهیمی با اشاره به ثمرات جهانی شدن دشت لوت اضافه کرد: با اقدامی که انجام شد به صورت طبیعی تمرکز توجه سرمایگذاران صنعت گردشگری به ظرفیتهای استانهای مجاور این منطقه افزایش قابل توجهی پیدا کرده است. در واقع این بهترین موقعیتی است که نهادهای مسئول بتوانند سرمایههای داخلی و خارجی را برای سرمایهگذاری در بناهای تاریخی منطقه ترغیب کنند.
انتهای پیام