به گزارش ایسنا، دکتر مسعود قاسمی در آستانه برگزاری هجدهمین کنگره بینالمللی تازههای قلب و عروق گفت: بیماریهای قلبی و عروقی شایعترین علل مرگ و میر انسانها از جمله ایرانیان است که پیش بینی شده تا سال ۲۰۲۵ این مساله تداوم داشته باشد.
وی افزود: طی سه دهه اخیر کشور ما به لحاظ علم پزشکی، شمار دستیاران و متخصصان، ابزارهای تشخیصی و دانش پزشکی در حوزه قلب و عروق پیشرفت بسیار مناسب و خوبی داشته است و قدمهای خوبی در زمینه پیشگیری از این بیماری برداشته شده است.
قاسمی در ادامه با بیان اینکه سن ابتلا به بیماری های قلبی در کشور کاهش یافته است، گفت: آشنایی مردم با عوامل خطر بیماریهای قلبی و عروقی، میتواند در کاهش آمار بیماران موثر باشد.
رییس هجدهمین کنگره بینالمللی تازههای قلب و عروق ایران، افزود: برای پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی باید در سه جهت اقدام مناسب انجام داد. در ابتدا باید شیوه تفکر مردم را نسبت به تغذیه و تحرک تغییر داد و آنها را به رعایت الگوی غذایی سالم و داشتن تحرک تشویق کرد که بهترین روش موفقیت در این راه استفاده از برنامههای گفتاری، نوشتار، تصویری و رسانهها است.
قاسمی راه دوم را پیشگیری اولیه با دیدگاه پزشکی دانست و عنوان کرد: پیشگیری اولیه بدان معناست که باید افراد در معرض خطر را شناسایی کرد. از طرفی افراد دارای زمینه بیماریهای فشار خون، قند خون، داشتن سابقه بیماری قلبی و ... در معرض خطر هستند که باید برای پیشگیری اقدام کنند.
وی پیشگیری ثانویه را سومین راه برای پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی و عروقی معرفی کرد و گفت: بیمارانی که سابقه جراحی و نارسایی دارند باید برای پیشگیری از بروز مجدد بیماری تحت نظر پزشک باشند.
بنابر اعلام روابط عمومی انجمن آترواسکلروز ایران، هجدهمین کنگره بینالمللی تازههای قلب و عروق ایران از 23 تا 26 شهریور در سالن همایشهای بینالمللی برج میلاد برگزار میشود.
انتهای پیام