تولید بیش از 5000 کیلوگرم پسماند عفونی در لرستان

مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی لرستان از تولید بیش از 5000 کیلوگرم پسماند عفونی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بهداشتی و خانه‎های بهداشت وابسته به دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.

مهندس رضا پیری‌علم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در لرستان 15 بیمارستان دولتی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی داریم که از این تعداد 14 بیمارستان دارای دستگاه بی‌خطرسازی پسماند(اتوکلاو) هستند و تنها بیمارستان امام خمینی(ره) سپیددشت که فاقد تخت فعال است، دستگاه بی‌خطرساز ندارد، اما این دستگاه خریداری شده و در حال نصب است.

وی میزان پسماند عفونی 14 بیمارستان مذکور را 2095 کیلوگرم در روز اعلام کرد و گفت: 748 واحد بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی لرستان داریم که پسماند تولیدی آنان نیز 3394 کیلوگرم در روز است.

مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: زباله‌های عفونی کل بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه پس از بی‌خطرسازی به عنوان زباله عادی توسط شهرداری‌ها در سایت‌هایی که برای زباله در نظر گرفته شده دفن می‌شوند.

پیری‌علم  با تاکید براینکه در مرکز بهداشتی و درمانی و خانه‌های بهداشت پسماندها به دو روش امحاء می‌شوند،یادآور شد: یکی از این روش‌ها این است که اکثر این مراکز پسماند را تحویل بیمارستان‌های شهرشان داده تا پس از بی‌خطرسازی با سایر زباله‌ها تحویل شهرداری‌ها و سپس دفن شوند و روش دیگر این است که این مراکز با سازمان مدیریت پسماند یا شهرداری‌ها قرارداد بسته و آنها را برای دفن در سایت‌های زباله تحویل این دو دستگاه (سازمان مدیریت پسماند یا شهرداری‌ها) می‌دهند.

مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه برای جمع‌آوری پسماند مطب‌ها، پزشکان با شهرادری‌ها قرارداد دارند تا این زباله‌ها پس از بی‌خطر سازی امحاء شوند، تصریح کرد: چنانچه هر پزشکی در راستای امحای پسماندهای مطلب خود با شهرداری‌ها قرارداد نبندد با دریافت حکم قضایی مطب او پلمب می‌شود.
انتهاي پیام

  • شنبه/ ۲۶ تیر ۱۳۹۵ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 95040114609
  • خبرنگار :