پرویز افشار در گفتوگو با ایسنا، درباره تشکیل فراکسیون مبارزه با مواد مخدر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مواد مخدر مشکل بزرگی است که دامنگیر عالم شده و کشور ما نیز از آن بی نصیب نیست و اکنون یک چالش بزرگ بین المللی و در کشور ما یک چالش بزرگ ملی محسوب میشود و به عنوان ام الفساد و ام الامراض آسیبهای اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری مورد توجه قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: معتقدیم همه بخشهای حاکمیتی و غیرحاکمیتی باید دست به دست یکدیگر داده و در این زمینه کار کنند. در مجلس شورای اسلامی در دوره قبل تلاش کردیم گامهای بزرگی در این خصوص برداشته و یک فراکسیون برای مبارزه با مواد مخدر تشکیل شود که متاسفانه به علت پایان دوره مجلس قبلی موفق به این امر نشدیم.
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در مجلس جدید تعدادی از نمایندگان نسبت به این موضوع علاقهمندی نشان دادند و ستاد نیز هماهنگیهای لازم را به عمل آورده است گفت: به این سمت و سو خواهیم رفت که فراکسیون مبارزه همه جانبه با مواد مخدر در مجلس شکل بگیرد.
افشار افزود: علاوه براین کارهای بزرگ دیگری نیز باید در مجلس انجام شود. از آنجا که قانون مبارزه با مواد مخدر از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شده است هرگونه اصلاح و بازنگری در آن از سوی مجمع امکان پذیر است، اما مجمع تشخیص با اذنی که از رهبری گرفته این اختیار را به مجلس داده است تا بازنگری در این قانون را انجام دهد.
وی با تاکید بر اینکه بازنگری در قانون مبارزه با مواد مخدر امری ضروری بوده و لازم است برخی عیوب احتمالی آن رفع و مطابق نیازها بروز شود افزود: حذف اعدام قاچاقچیان موا مخدر در برخی موارد از جمله همین موارد است که امور کارشناسی در خصوص آن در حال انجام است.
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه درباره وضعیت تولید ماده مخدر صنعتی شیشه در کشور گفت: در سه ماهه ابتدایی امسال 739 باند موادمخدر متلاشی و 30 مورد کارگاه تولید شیشه منهدم شد که از مدت مشابه سال گذشته کمتر است و نشان میدهد که کنترل زیرساختهای تولید شیشه به خوبی انجام شده و حتی شیشه از کشورهای دیگر قاچاق میشود. در سه ماهه اول امسال بیش از 400 کیلوگرم شیشه کشف شد.
انتهای پیام