امان الله طوقی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: 12 درصد از کل محصولات کشاورزی شهرستان خاش را کشت سبزی به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: در مقایسه کلی تولیدات محصول کشاورزی در شهرستان خاش 14.5 درصد از محصولات زراعی و 36 درصد از سبزی های صیفی را کاشت سبزی به خود اختصاص داده است.
طوقی با بیان اینکه خاش رتبه اول تولید سبزیجات با کیفیت را در مقایسه با دیگر شهرستان های استان سیستان و بلوچستان دارد تصریح کرد: 885 هکتار زمین سطح زیر کشت سبزی در خاش است که در 800 هکتار آن سبزی برگی و در 85 هکتار دیگر آن سبزی غده ای کشت می شود.
وی اذعان کرد: روزانه بیش از 20 تن سبزی از مزارع خاش برداشت می شود که علاوه بر بازار مصرف این شهرستان به دیگر نقاط سیستان و بلوچستان که دورترین منطقه شهرستان چابهار است فرستاده می شود.
این مسئول با اشاره براینکه سالانه 36 هزار و 250 تن سبزی در خاش تولید می شود خاطرنشان کرد: میزان عملکرد تولید سبزی برگی 32 هزار تن و سبزی غده ای چهار هزار و 250 تن می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش عنوان کرد: در حال حاضر در رابطه با بحث سبزی در شهرستان خاش برای 500 نفر به طور مستقیم فرصت شغلی ایجاد شده است.
طوقی افزود:عمده مناطق کاشت سبزی در خاش مربوط به آبادی های اسماعیل آباد، عباس آباد، اکبر آباد و منطقه دوربُن است که اخیرا 100هکتار از منطقه دوربُن به کاشت سبزی اختصاص پیدا کرده که این امر باعث افزایش تولید سبزی در این شهرستان خواهد شد.
گفتنی است انواع سبزیجات کشت شده در خاش شامل تره، شنبلیله، نعناع، جعفری، گشنیز، شوید، ریحان، اسفناج، کاهو، کرفس، کلم، تربچه و ترب و... است.
انتهاي پیام