به گزارش ایسنا، موسوی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در شرایط اقتصادی فعلی اکثر شهرداریها اعتبارات خود را صرف فعالیتهای خدماتی و هزینههای جاری میکنند، اظهار کرد: شهرداری سمنان با وجود مشکلات متعدد بیش از نیمی از اعتبارات خود را به سمت پروژههای عمرانی سوق داده است.
وی از بودجه دو هزار میلیارد ریالی شهرداری سمنان در سالجاری خبر داد و افزود: با توجه به جمعیت حدود 180 هزار نفری سمنان بخش مهمی از اعتبارات نیز صرف نگهداری، خدمات شهری، فضای سبز و هزینههای جاری میشود.
وجود 300 میلیارد تومان پروژه عمرانی در حال ساخت در سمنان
مدیریت ارشد شهری سمنان از عزم شهرداری برای افزایش فعالیتهای عمرانی خبر داد و گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی موجود، رویکرد شهرداری به سمت جلب و جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی است.
موسوی از وجود 250 تا 300 میلیارد تومان پروژه عمرانی در حال ساخت در این شهر خبر داد و اضافه کرد: بخش مهمی از این پروژهها در هفته دولت به بهرهبرداری میرسند.
وی با اشاره به بخشی از برنامه های عمرانی در این شهر، تصریح کرد: توسعه فضای سبز شهری، ایجاد مراکز خدماتی- تفریحی، ایجاد مراکز تجاری، ساخت پارکینگهای متعدد و... از جمله طرحهایی است که در برنامه کاری شهرداری قرار دارد.
سرانه 10 متری فضای سبز در سمنان
شهردار سمنان سرانه فضای سبز به ازای هر نفر در سمنان را 9 تا 10 متر اعلام کرد و گفت: میانگین مطلوب این شاخص در سطح ملی 14 تا 15 مترمربع است و لذا شهر سمنان باید با افزایش سطح فضای سبز به ارتقا جایگاه خود در این بخش بپردازد.
موسوی از وجود 300 هکتار فضای سبز در این شهر خبر داد و گفت: با اتمام چندین طرح در حال ساخت، وسعت فضای سبز شهر سمنان افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به ایرادات موجود در فضای سبز این شهر، خاطرنشان کرد: عمده درختان کشت شده در پارکها و فضاهای سبز سمنان به دلیل کمبود منابع آبی و آب و هوای کویری شهر، از گونههای سوزنی برگ است که چندان برای تفرج شهروندان فضای مناسبی ایجاد نمیکنند.
لزوم تغییر در کشت گونههای درختی در سمنان
لزوم تغییر در کشت این گونههای درختی این مقام مسئول به لزوم تغییر در کشت این گونههای درختی اشاره و اضافه کرد: تلاش ما بر این است که در پارکها و بوستانهای جدید به کشت درختان مناسبتری در فضای شهری بپردازیم.
وی با بیان اینکه طرح جامع و فضای سبز شهر سمنان از گذشته عقیم مانده بود، بر بروزرسانی این طرحها تاکید کرد و افزود: عمده فضاهای سبزی که در این سالها ایجاد شده نتیجه زحمات همکاران ما در شهرداری سمنان است وگرنه تاکنون اعتبارات خاصی از محل این طرحها به شهرداری سمنان تخصیص نیافته است.
شهردار سمنان با اشاره به قرار گرفتن شهر سمنان در محل عبور سالانه نزدیک به 20 میلیون زائر و گردشگر، اظهار کرد: باید به گونهای در فضای شهری برنامهریزی شود که بتوانیم از این ظرفیت بهرهبرداری کنیم.
چشمانداز گردشگری شهری و جایگاه بافت تاریخی سمنان
موسوی توجه به گردشگری را از برنامههای عمده شهرداری برشمرد و تصریح کرد: در حال حاضر عمده مسافران رغبت زیادی به ماندن و توقف در سمنان ندارند و بیشتر از طریق کمربندی از حاشیه سمنان عبور میکنند.
وی از همکاری میراث فرهنگی استان و شهرداری سمنان در این راستا خبر داد و افزود: برای رفع مشکلات این بخش برنامههایی پیشبینی شده که در آینده اجرایی خواهند شد.
شهردار سمنان با اشاره به تعدد آثار تاریخی سمنان در بافت قدیمی این شهر، افزود: باید زمینههای حضور گردشگران در بافت قدیمی سمنان فراهم شود .
وی ادامه داد: اگر برای مشکلات ترافیکی محلات قدیمی سمنان چارهای اندیشیده نشود عملا از چند سال دیگر امکان بهرهبرداری از این محلات که اکثر قریب به اتفاق آثار تاریخی و جاذبههای گردشگری را نیز در دل خود جای داده، وجود نخواهد داشت.
ایجاد یک مجتمع ایستگاهی بزرگ در غرب شهر سمنان
موسوی از برنامه مدیریت ارشد شهری سمنان برای ایجاد یک مجتمع ایستگاهی بزرگ در غرب شهر سمنان خبر داد و افزود: این مجتمع بخشهای متنوع و متعددی را در برمیگیرد که ترمینال، پارکسوار، چندین هتل، کلینیک خودرو، جایگاه سوخت، مجموعه تجاری و نمایشگاهی و.... را دربرمیگیرد.
وی همچنین ایجاد یک المان بزرگ شهری در سمنان را از برنامههای درازمدت خود برشمرد و گفت: متاسفانه در همه دوران ها و سالهای پس از انقلاب هیچ کار شاخصی در این بخش در سمنان انجام نشده و عمده آثار فاخر فعلی نیز مربوط به دوران قاجار است.
شهردار سمنان تصریح کرد: این المان باید به گونهای باشد که به عنوان یکی از نمادهای سمنان در سطح ملی و بینالمللی مطرح شود.
انتهاي پیام