واکنش دو دیپلمات ارشد کشورمان به درگذشت عباس کیارستمی

دو تن از اهالی دستگاه دیپلماسی کشور در پست‌هایی در کانال شخصی تلگرام خود به درگذشت عباس کیارستمی کارگردان معروف و محبوب کشورمان واکنش نشان دادند.

 به گزارش ایسنا، حسین جابری انصاری معاون عربی و افریقا وزیر امور خارجه در کانال تلگرام خود در این ارتباط نوشت :

«ایست به "زندگی، و دیگر هیچ". وداع با عباس کیارستمی (۱۳۹۵- ۱۳۱۹) فیلمنامه نویس، تهیه کننده و کارگردان صاحب سبک سینمای ایران، خالق آثاری چون "خانه دوست کجا است"، "کلوزآپ"، "طعم گیلاس"، "زیر درختان زیتون" و "باد ما را خواهد برد". او که "هر چه بود خودش بود ، یک خود آرام" و تکرار ناشدنی.»

 به گزارش ایسنا حمید بعیدی نژاد مدیرکل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت امور خارجه نیز در این ارتباط در کانال شخصی تلگرام خود نوشت :

«کات!

همه غافلگیر شدیم. سینما غافلگیر شد!

دیگر چه موقع فرا برسد که متفکری چون او به سینما قدم بگذارد.

مطمئنا آثارِ او پس از مرگش مورد توجه و تعمّق بیشتری قرار خواهد گرفت. اما بی‌شک او اسطوره‌ای خواهد ماند. کسی که نگاه شاعرانه‌ای به سینما و فیلم داشت و به سینمای ایران هویتی جدید داد.

یادش گرامی باد.

فیلم طعم گیلاس کیا رستمی یکی از شاهکارهای سینمای شاعرانه اوست که مورد تمجید و تقدیر جهانی نیز قرارگرفت. »‎

 وی در ادامه  به بخش های از دیالوگ این فیلم اشاره کرده است.

 به گزارش ایسنا عباس کیارستمی، این کارگردان سرشناس سینمای ایران و هنرمند عکاس که از اسفند سال ۹۴ تا اوایل اردیبهشت ۹۵ به دلیل انجام چند عمل جراحی در ناحیه روده در بیمارستان بستری شده بود و در ماه‌های اخیر هم چندین بار به بیمارستان مراجعه کرده بود، سرانجام بنا به تصمیم خودش هشتم تیر برای تکمیل مراحل درمان به پاریس رفت.

عباس کیارستمی در هفتم اردیبهشت هنگام ترخیص از بیمارستان در آخرین گفت‌وگویش با ایسنا اظهار کرد: من امروز از بیمارستان مرخص می‌شوم، اما این مرخصی به معنای بهبودی کامل نیست. ۵۰ روز در بیمارستان بوده‌ام و امیدوارم بتوانم پروسه بهبودی‌ام را در خانه ادامه دهم.

کیارستمی در کارنامه‌ی فیلم‌سازی‌اش ساخت فیلم‌های کوتاه «نان و کوچه»، «زنگ تفریح»، «تجربه»، «دو راه حل برای یک مساله» و .. و فیلم‌های بلند «گزارش» ۱۳۵۶، «اولی‌ها» ۱۳۶۲، «خانه‌ی دوست کجاست؟» ۱۳۶۵، «مشق شب» ۱۳۶۶، «کلوزآپ، نمای نزدیک» ۱۳۶۸، «زندگی و دیگر هیچ» ۱۳۷۰، «زیر درختان زیتون» ۱۳۷۳، «طعم گیلاس» ۱۳۷۶، «باد ما را خواهد برد» ۱۳۷۷، «ABC آفریقا» ۱۳۷۹ را دارد.

 انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۵ تیر ۱۳۹۵ / ۱۰:۴۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 95040108538
  • خبرنگار : 71038