سامان خسروان که در زمینه بستهبندی صنایع دستی فعالیت میکند، در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: تولیدکنندگان و کارگاهها، جعبه تک برای عرضه محصولاتشان ندارند و در حال حاضر، بستهبندی صنایع دستی یک معضل شده است.
وی ادامه داد: ما تولیدکننده مینای سفال هستیم و تصمیم گرفتیم بخش بستهبندی را هم راهاندازی کنیم. اکنون حدود دو سال است که کارگاهی را با این هدف راهاندازی کردهایم. ما دو نمونه بستهبندی داریم؛ یک نوع آن مقوایی است که شامل بستهبندی ساده و طرحدار میشود. این جعبهها برای کسانی که یک کار ۱۰ هزار تومانی تولید میکنند، حدود ۵۰۰ تومان هزینه دارد.
این تولیدکننده افزود: بخش دیگر به بستهبندی نفیس مربوط است و نمونه جعبههایی برای صنایع دستی صادراتی و خاص، طراحی و تولید شده است. بسیاری از تولیدکنندگان کارهای نفیسی دارند که بستهبندی میخواهد و ما بستهبندی کارهای نفیس را هم تولید میکنیم.
خسروان درباره اینکه چه تضمینی وجود دارد که این بستهبندیها از آسیب دیدن صنایع دستی جلوگیری کند؟ گفت: بستهبندیهای ما دقیقا به اندازه همان نوع صنایع دستی، طراحی میشوند تا اثر در داخل جعبه حرکت نکند و آسیبی به آن وارد نشود.
او بیان کرد: ما در بیستوششمین نمایشگاه صنایع دستی کشور حاضر شدیم و به همه تولیدکنندگان و غرفهها اعلام کردیم که نمونه کارهایی را که به بستهبندی نیاز دارد، در اختیار ما بگذارند تا بهصورت رایگان، نمونهای از بستهبندی طراحیشده را در اختیارشان قرار دهیم که هنرمندان نمونه کارهای تولیدشده را در بستهبندی نفیس ببینند و متوجه شوند تا چه اندازه به کارهایشان ارزش اضافه میشود.
این تولیدکننده با بیان اینکه بسیاری از تولیدکنندگان، از بستهبندی استقبال کرده و سفارشهایی دادهاند، گفت: وقتی محصولات صنایع دستی با بستهبندی در فروشگاهها عرضه میشود، بازخوردهای خوبی دارد. ما سعی میکنیم بهترین نوع بستهبندی را که با محصول هنرمند هماهنگی دارد، با بهترین قیمت تولید کنیم.
خسروان افزود: صنایع دستی به زمان نیاز دارد تا تولیدکنندگان در شاخههای مختلف، با انواع بستهبندی آشنا شوند و برای این کار برنامهریزی کنند. معاونت صنایع دستی هم سعی کرده که بستهبندی را به هنرمندان معرفی کند.
انتهای پیام