به گزارش ایسنا، دکتر سید مرتضی موسویان با بیان این مطلب گفت: درخواست ما از اعضای هیئت علمی جشنوارهی سواد رسانهای و مسئولیت اجتماعی این است که شاخصهایی را برای ارزیابی محصولات دیجیتال ثبت شده در مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال در چارچوب سواد رسانهای پیشنهاد دهند.
در ادامهی گزارش روابط عمومی مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است که رئیس همایش ملی سواد رسانهای و مسئولیت اجتماعی در هفتمین نشست تخصصی سواد رسانهای و مسئولیت اجتماعی با حضور اساتید دانشگاهها و اعضای هیئت علمی جشنوارهی سواد رسانهای و مسئولیت اجتماعی گفت: همهی ما علاقمندیم سواد رسانهای را به صورت ملموس و قابل فهم به سطح جامعه بیاوریم و این ارتقاء را از مرکز توسعهی فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال آغاز کردهایم.
وی افزود: مبنای جشنواره سواد رسانهای و مسئولیت اجتماعی به این صورت است که تمام محصولاتی که برای دریافت مجوز به مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال مراجعه میکنند در معرض داوری همهی مردم قرار خواهند گرفت و کار هیئت علمی جشنوارهی سواد رسانهای و مسئولیت اجتماعی این است که شاخصهای داوری مردمی را تعیین کنند.
موسویان خاطرنشان کرد: هم اکنون زیر ساختهای فنی برای داوری مردمی آماده شده است و عموم مردم میتوانند با ورود به سامانهی جشنوارهی سواد رسانهای و مسئولیت اجتماعی و وارد کردن کد ملی خود به داوری کلیهی محصولات دیجیتال کشور بپردازند اما لازم است تا هیئت علمی جشنوارهی سواد رسانهای و مسئولیت اجتماعی هر چه زودتر شاخصهای داوری مردمی را تعیین کند تا جشنوارهی سواد رسانهای و مسئولیت اجتماعی به صورت ماهانه برگزار شود.
رئیس همایش ملی سواد رسانهای و مسئولیت اجتماعی تاکید کرد: داوری مردمی محصولات دیجیتال در چارچوب سواد رسانهای باعث افزایش سواد رسانهای عموم مردم خواهد شد.
همزمان با برگزاری جشنواره و همایش سواد رسانهای و مسئولیت اجتماعی در تهران، علاقهمندان جهت ارسال آثار و شرکت در همایش میتوانند به نشانی اینترنتی saramad.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام